
Kierownik punktu gastronomicznego Natka
Lokalizacja
Gdańsk, Oliwa
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie
Opis
Culina Horeca Sp. z o.o. to firma tworząca dwa koncepty gastronomiczne Natka Bistro i Natka Take Away zlokalizowane w Olivia Centre.To dzięki pracownikom nasza firma stale się rozwija. Tworzymy zespół, w którym:
Okazujemy sobie szacunek,
Nie ulegamy stereotypom i cenimy różnorodność,
Wiek, ani płeć nie jest dla nas wyznacznikiem kompetencji.
Chcesz zmienić pracę na lepszą? Dołącz do naszego zespołu !!! Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko: Kierownik punktu gastronomicznego Natka Take Away.
Do codziennych obowiązków na stanowisku Kierownika należy:
Organizacja i nadzór pracy zespołu,
Współrealizacja dodatkowych projektów,
Współtworzenie przyjaznej atmosfery,
Zapewnienie prawidłowego i terminowego przepływu informacji w ramach własnego działu,
Przyjmowanie i kontrola dostaw,
Przestrzeganie zasad BHP i ppoż, wytycznych Sanepidu, przepisów Prawa Pracy oraz procedur i zarządzeń wewnętrznych,
Przygotowanie dobowych raportów sprzedaży.
Wymagania:
Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
Umiejętność pracy pod presją czasu,
Kreatywność,
Umiejętność organizacji pracy własnej,
Znajomość zagadnień związanych z HACCP,
Znajomość współczesnych trendów w gastronomi.
Gotowość do pracy w elastycznych godzinach.
Oferujemy:
Stabilne warunki zatrudnienia,
Rozbudowany pakiet opieki zdrowotnej,
Możliwość przystąpienia do polisy na życie dla pracownika oraz jego bliskich,
Dofinansowanie karty sportowej,
Spotkania integracyjne,
Program rekomendacji pracowników.
Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-15:00
W naszej firmie postaramy się, abyś już pierwszego dnia poczuł się częścią zespołu. Zostaniesz krok po kroku wprowadzony/wprowadzona w Twoje obowiązki, a doświadczeni koledzy przekażą Tobie przydatne wskazówki.
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.