Kierownik/ Manager restauracji
Wynagrodzenie
30,50 - 50 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Gdynia, Działki Leśne
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie, Samozatrudnienie
Opis
Do nowo powstającej restauracji w Gdyni rekrutujemy na stanowisko kierownik/ manager. Poszukujemy osoby energicznej i bardzo dobrze zorganizowanej. Prosimy także o zgłoszenia na inne stanowiska (szczególnie kucharze:))
Jako restauracja będziemy skupiać się na potrawach z szeroko pojętej kuchni europejskiej, podawany w ciekawy sposób, w części barwo-kawiarnianej oferujemy kawę, matche, świeżo wyciskane soki, wino oraz koktajle/ moktaile. Oprócz części restauracyjnej przewidziana jest część sklepową skupiająca się w większości na sprzedaży butelek wina oraz produktów z zakresu delikatesów. Jesteśmy nastawieni na wszelkie eventy, warsztaty czy imprezy okolicznościowe.
Zakres obowiązków:
Zarządzanie i motywowanie pracowników
Organizowanie i nadzór nad codziennym funkcjonowaniem restauracji
Dbanie o wysoką jakość obsługi klienta
Raportowanie wyników oraz współpraca z zarządem
Optymalizacja i rozwiązywanie bieżących problemów
Wymagania:
Umiejętność zarządzania zespołem i rozwiązywanie konfliktów
Dobra organizacja pracy i samodzielność
Analiza funkcjonowania restauracji i skuteczne wyciąganie wniosków
Mile widziany status ucznia/ studenta Stawka ustalana indywidualnie na podstawie doświadczenia i umiejętności
Prosimy o przeslanie cv w odpowiedzi na ogłoszenie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?