

Kierownik / Kierowniczka Produkcji - Branża Cukiernicza
Wynagrodzenie
7 000 - 11 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Poszukujemy zmotywowanej i doświadczonej osoby, która w naszym nowo otwieranym zakładzie poprowadzi zmiany produkcyjne zapewniając najwyższą jakość, ciągłość oraz terminowość dostaw do kawiarni Green Caffè Nero.
Nowo zatrudniona osoba na stanowisko Kierownika/Kierowniczki Produkcji będzie odpowiedzialna za codzienne, sprawne funkcjonowanie produkcji, a w szczególności za zarządzanie zmianą, kontrolę jakości, bezpieczeństwo oraz kierowanie zespołem.
Twój zakres obowiązków
Realizacja zadań wynikających z planów produkcji.
Planowanie i koordynacja pracy zespołu na zmianach produkcyjnych, zarządzanie grafikiem.
Zapewnienie zgodności z recepturami i procedurami jakościowymi.
Zarządzanie zasobami surowców i materiałów niezbędnych do produkcji.
Monitorowanie i zarządzanie procesami produkcyjnymi za pomocą systemów zarządzania jakością.
Odpowiedzialność za bezpieczeństwo produkowanego jedzenia. Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
Monitorowanie i optymalizacja procesów produkcyjnych w celu utrzymania poziomów kosztów i zapewnienia najwyższej jakości produktów.
Współpraca z działem jakości, technicznym i logistycznym w celu zapewnienia płynności produkcji.
Opracowywanie i realizacja planów produkcyjnych oraz raportowanie wyników.
Wdrażanie nowych receptur i innowacji w produkcji.
Udział w rekrutacjach i szkoleniach pracowników.
Nasze wymagania
Poszukujemy osoby z pozytywnym nastawieniem, świetnym kontaktem z zespołem, dla której gotowanie i pieczenie to nie tylko praca, ale prawdziwa kulinarna pasja.
Niezbędne minimum 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu produkcją żywności świeżej, najlepiej w piekarnictwie lub cukiernictwie.
Umiejętności organizacyjne i komunikacyjne, umożliwiające efektywną współpracę z zespołem.
Kreatywne podejście, nastawione na szukanie rozwiązań.
Znajomość przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny żywności, ze szczególnym uwzględnieniem ISO i HACCP. Mile widziana znajomość BRC.
Znajomość Microsoft Office, systemów ERP i oprogramowania do zarządzania zapasami.
Gotowość do pracy w systemie zmianowym
To oferujemy
Możliwość pracy dla renomowanej marki Green Caffè Nero i aktywnego wkładu w jej rozwój.
Praca w rozwijającej się firmie, która kładzie nacisk na jakość, efektywność i satysfakcję klienta.
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.