Prywatne
Rok wydania: 2015
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Opis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
karton książki nr 11
karton książki nr 11
ID: 879462515
xxx xxx xxx
Dodane 21 kwietnia 2024
Technologia Gastronomiczna z towaroznawstwem
Tylko przedmiot
50 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja