Firmowe
Stan: Nowe
Opis
SUSZARKA DO GRZYBÓW, OWOCÓW, WARZYW ORAZ ZIÓŁ RENOMOWANEJ MARKI "LTC"
Uniwersalna suszarka do suszenia grzybów, owoców, warzyw i ziół. Urządzenie przydatne w każdej nowoczesnej kuchni. Dzięki niej zachowasz smak i aromat swoich ulubionych owoców, warzyw, grzybów czy ziół na dłużej, tak, aby można było cieszyć się nimi niezależnie od pory roku, nawet w zimę. Zastosowanie innowacyjnej technologii, gwarantuje idealne parametry dla procesu suszenia - stabilny przepływ powietrza z idealnie dostosowaną temperaturą.
DLACZEGO DA SUSZARKA ?
REGULOWANA MOC
DUŻA MOC SUSZENIA
EKSKLUZYWNY DESIGN
OBUDOWA WYSOKIEJ JAKOŚCI
ANTYPOŚLIZGOWA PODSTAWA
5 TACEK W ZESTAWIE
WYSOKIE I POJEMNE TACKI
WYGODNE POKRĘTŁO DO REGULACJI
MOŻLIWOŚĆ MYCIA SIT W ZMYWARCE
SOLIDNA KONSTRUKCJA
Solidna konstrukcja urządzenia została zaprojektowana z myślą o maksymalnej funkcjonalności. Innowacyjna budowa sit umożliwia łatwe i szybkie zwiększenie odstępu między nimi poprzez ich obrót o 180 stopni. Dzięki temu rozwiązaniu znacząco powiększa się powierzchnia suszenia, co pozwala na efektywniejsze rozmieszczenie żywności o większej objętości.
ZDROWE ODŻYWIANIE
Dzięki procesowi suszenia, produkty zachowują świeżość i wszystkie najcenniejsze walory odżywcze. Dzięki temu, przez cały rok, można delektować się smakiem owoców, warzyw czy grzybów bez dodatku konserwantów i innych sztucznych składników.
śliwki – ułatwiają prace układu pokarmowego,
jabłka – bogate źródło błonnika,
figi – bogate źródło wapnia oraz fosforu,
daktyle – źródło witamin z grupy B oraz miedzi i żelaza.
NAJPROSTSZY SPOSÓB NA KONSERWACJE
Suszenie produktów to skuteczny i łatwy sposób na konserwację, zatrzymanie smaku i zapachu oraz wartości spożywczych suszonych produktów. Sprzęt firmy LTC idealnie nadaje się do zakonserwowania nie tylko grzybów, ale również owoców, ziół i warzyw.
REGULACJA TEMPERATURY
Urządzenie posiada możliwość regulacji temperatury suszenia w zakresie 35-70˚C oraz wbudowany wentylator dzięki czemu produkty zostaną szybko, dokładnie i równomiernie wysuszone zachowując wszystkie walory zapachowe i smakowe.
PEWNE I DŁUŻSZE PRZECHOWYWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Samo suszenie, jako metoda konserwacji, polega na usunięciu wody do poziomu ok. 10-15% zawartości w masie produktu. Mała zawartość wody utrudnia rozwój mikroorganizmów - bakterii, pleśni - co umożliwia dłuższe przechowywanie. Poprawne suszenie pozwala ponadto na zachowanie większości składników odżywczych. Suszenie zachowuje mikroelementy, sole mineralne, białko, błonnik, cukry, pektyny.
SKRÓĆ CZAS SUSZENIA DO MINIMUM
Dzięki temu za każdym razem można uzyskać perfekcyjnie wysuszone owoce.
Podpowiadamy ile suszyć:
jabłka – około 5 godzin,
banany – około 7 godzin,
gruszki – około 5 godzin,
śliwki – około 7 godzin,
marchewki – około 5 godzin,
grzyby – od 3 do 15 godzin.
Czas suszenia zależy od następujących czynników:
grubość plastrów lub kawałków żywności,
ilość półek w urządzeniu,
ilość żywności w urządzeniu,
wilgotność otoczenia.
PARAMTERY TECHNICZNE
Napięcie wejściowe: 220-230V, 50/60Hz
Moc: 240W
Termostat: 70°C
Ilość Tacek: 5
Kolor: Biały
Wymiary: 273x261x268mm
Nr konta:
P.H.U. KOM-SAT Dyrda Adam
ul. Stary rynek 1
42-400 Zawiercie
ING Bank Śląski 211-050********00000-22-777-59359
Autoryzowany Punkt Karcher
Dystrybutor CANAL+
Kontakt:
tel kom 60*******35
tel stac. 326721861
www.kom-sat.pl
www.telewizjazawiercie.pl
Sklep czynny:
pon-piątek 9:00-17:00
sobota 9:00-13:00
koszt transportu:
paczkomat Inpost przedpłata-15zł
Poczta Polska Pocztex przedłata-14zł
Inpost kurier przedpłata-18zł
Poczta Polska pobranie-17zł
Inpost kurier pobranie 20zł
Przy zamówieniu proszę o podanie adresu do wysyłki wraz telefonem i e-mailem
proszę określić formę płatności
Uniwersalna suszarka do suszenia grzybów, owoców, warzyw i ziół. Urządzenie przydatne w każdej nowoczesnej kuchni. Dzięki niej zachowasz smak i aromat swoich ulubionych owoców, warzyw, grzybów czy ziół na dłużej, tak, aby można było cieszyć się nimi niezależnie od pory roku, nawet w zimę. Zastosowanie innowacyjnej technologii, gwarantuje idealne parametry dla procesu suszenia - stabilny przepływ powietrza z idealnie dostosowaną temperaturą.
DLACZEGO DA SUSZARKA ?
REGULOWANA MOC
DUŻA MOC SUSZENIA
EKSKLUZYWNY DESIGN
OBUDOWA WYSOKIEJ JAKOŚCI
ANTYPOŚLIZGOWA PODSTAWA
5 TACEK W ZESTAWIE
WYSOKIE I POJEMNE TACKI
WYGODNE POKRĘTŁO DO REGULACJI
MOŻLIWOŚĆ MYCIA SIT W ZMYWARCE
SOLIDNA KONSTRUKCJA
Solidna konstrukcja urządzenia została zaprojektowana z myślą o maksymalnej funkcjonalności. Innowacyjna budowa sit umożliwia łatwe i szybkie zwiększenie odstępu między nimi poprzez ich obrót o 180 stopni. Dzięki temu rozwiązaniu znacząco powiększa się powierzchnia suszenia, co pozwala na efektywniejsze rozmieszczenie żywności o większej objętości.
ZDROWE ODŻYWIANIE
Dzięki procesowi suszenia, produkty zachowują świeżość i wszystkie najcenniejsze walory odżywcze. Dzięki temu, przez cały rok, można delektować się smakiem owoców, warzyw czy grzybów bez dodatku konserwantów i innych sztucznych składników.
śliwki – ułatwiają prace układu pokarmowego,
jabłka – bogate źródło błonnika,
figi – bogate źródło wapnia oraz fosforu,
daktyle – źródło witamin z grupy B oraz miedzi i żelaza.
NAJPROSTSZY SPOSÓB NA KONSERWACJE
Suszenie produktów to skuteczny i łatwy sposób na konserwację, zatrzymanie smaku i zapachu oraz wartości spożywczych suszonych produktów. Sprzęt firmy LTC idealnie nadaje się do zakonserwowania nie tylko grzybów, ale również owoców, ziół i warzyw.
REGULACJA TEMPERATURY
Urządzenie posiada możliwość regulacji temperatury suszenia w zakresie 35-70˚C oraz wbudowany wentylator dzięki czemu produkty zostaną szybko, dokładnie i równomiernie wysuszone zachowując wszystkie walory zapachowe i smakowe.
PEWNE I DŁUŻSZE PRZECHOWYWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Samo suszenie, jako metoda konserwacji, polega na usunięciu wody do poziomu ok. 10-15% zawartości w masie produktu. Mała zawartość wody utrudnia rozwój mikroorganizmów - bakterii, pleśni - co umożliwia dłuższe przechowywanie. Poprawne suszenie pozwala ponadto na zachowanie większości składników odżywczych. Suszenie zachowuje mikroelementy, sole mineralne, białko, błonnik, cukry, pektyny.
SKRÓĆ CZAS SUSZENIA DO MINIMUM
Dzięki temu za każdym razem można uzyskać perfekcyjnie wysuszone owoce.
Podpowiadamy ile suszyć:
jabłka – około 5 godzin,
banany – około 7 godzin,
gruszki – około 5 godzin,
śliwki – około 7 godzin,
marchewki – około 5 godzin,
grzyby – od 3 do 15 godzin.
Czas suszenia zależy od następujących czynników:
grubość plastrów lub kawałków żywności,
ilość półek w urządzeniu,
ilość żywności w urządzeniu,
wilgotność otoczenia.
PARAMTERY TECHNICZNE
Napięcie wejściowe: 220-230V, 50/60Hz
Moc: 240W
Termostat: 70°C
Ilość Tacek: 5
Kolor: Biały
Wymiary: 273x261x268mm
Nr konta:
P.H.U. KOM-SAT Dyrda Adam
ul. Stary rynek 1
42-400 Zawiercie
ING Bank Śląski 211-050********00000-22-777-59359
Autoryzowany Punkt Karcher
Dystrybutor CANAL+
Kontakt:
tel kom 60*******35
tel stac. 326721861
www.kom-sat.pl
www.telewizjazawiercie.pl
Sklep czynny:
pon-piątek 9:00-17:00
sobota 9:00-13:00
koszt transportu:
paczkomat Inpost przedpłata-15zł
Poczta Polska Pocztex przedłata-14zł
Inpost kurier przedpłata-18zł
Poczta Polska pobranie-17zł
Inpost kurier pobranie 20zł
Przy zamówieniu proszę o podanie adresu do wysyłki wraz telefonem i e-mailem
proszę określić formę płatności
ID: 951689032
xxx xxx xxx
Dodane 09 sierpnia 2025
Suszarka do grzybów warzyw owoców mięsa LTC okrągła 5 tacek SR003
Tylko przedmiot
95 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły