Prywatne
Opis
Dzień dobry,
Chciałbym Państwu zaoferować swoją pomoc w procesie tworzenia/poprawy receptur w branży lodziarskiej, z zawodu jestem technologiem żywności, z branżą lodziarską jestem związany od 10 lat, w tym czasie oprócz doświadczenia jakie nabyłem prowadząc własną lodziarnie, odbyłem również liczne szkolenie zarówno w naszym kraju jak i we Włoszech. jestem w stanie stworzyć recepturę z każdego produktu, tak aby jego struktura i konsystencja była zawsze tak samo kremowa, oraz żeby każdy smak miał tą samą temperaturę topnienia. Nie jestem związany z żadną firmą sprzedającą komponenty do produkcji lodów, więc nie będę Ci nic wciskał, natomiast mogę Ci pokazać na czym polega tworzenie receptur, albo mogę sam je dla Ciebie stworzyć, pokaże Ci na czym do polega, oraz jak utrzymać równowagę między smakiem a strukturą każdego smaku. Jeżeli:
Masz problem z bilansowaniem smaku
Jedne smaki są płynące a inne twarde albo nawet się kruszą
Nie potrafisz bądź boisz się używać czystego stabilizatora
Planujesz założyć lodziarnie ale nie wiesz od czego zacząć
Chcesz stworzyć wyjątkowe receptury
Twój Food cost jest wysoki
Bazujesz na wiedzy "technologów" związanych firmami zajmującymi się sprzedażą komponentów do produkcji lodów
Potrzebujesz szybkich rozwiązań
To właśnie to ogłoszenie jest dla Ciebie, zadzwoń do mnie i przekonaj się jak i w czym mogę Ci pomóc.
Napewno się dogadamy
Chciałbym Państwu zaoferować swoją pomoc w procesie tworzenia/poprawy receptur w branży lodziarskiej, z zawodu jestem technologiem żywności, z branżą lodziarską jestem związany od 10 lat, w tym czasie oprócz doświadczenia jakie nabyłem prowadząc własną lodziarnie, odbyłem również liczne szkolenie zarówno w naszym kraju jak i we Włoszech. jestem w stanie stworzyć recepturę z każdego produktu, tak aby jego struktura i konsystencja była zawsze tak samo kremowa, oraz żeby każdy smak miał tą samą temperaturę topnienia. Nie jestem związany z żadną firmą sprzedającą komponenty do produkcji lodów, więc nie będę Ci nic wciskał, natomiast mogę Ci pokazać na czym polega tworzenie receptur, albo mogę sam je dla Ciebie stworzyć, pokaże Ci na czym do polega, oraz jak utrzymać równowagę między smakiem a strukturą każdego smaku. Jeżeli:
Masz problem z bilansowaniem smaku
Jedne smaki są płynące a inne twarde albo nawet się kruszą
Nie potrafisz bądź boisz się używać czystego stabilizatora
Planujesz założyć lodziarnie ale nie wiesz od czego zacząć
Chcesz stworzyć wyjątkowe receptury
Twój Food cost jest wysoki
Bazujesz na wiedzy "technologów" związanych firmami zajmującymi się sprzedażą komponentów do produkcji lodów
Potrzebujesz szybkich rozwiązań
To właśnie to ogłoszenie jest dla Ciebie, zadzwoń do mnie i przekonaj się jak i w czym mogę Ci pomóc.
Napewno się dogadamy
ID: 913958708
xxx xxx xxx