Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Sprzedam grzałkę do gotowania próżniowego, w kolorze białym.
Urządzenie nowe, na gwarancji, z dowodem zakupu.
- Sous vide "pod próżnia" opisuje metodę powolnego gotowania np. mięsa w próżniowych plastikowych woreczkach przy niskich temperaturach. Ten rodzaj metody gotowania składa się z trzech etapów: pakowanie próżniowe, gotowanie i końcowe działanie.
- Zalety: Dzięki urządzeniu do gotowania próżniowego Sous vide można przygotować soczyste, smaczne i zdrowe potrawy. Mięso i ryby zachowują prawie 95% pierwotnej wagi. Owoce i warzywa nie tracą koloru ani cennych składników odżywczych.
- Technika: 2. generacji z ulepszoną ochroną komponentów elektronicznych, dzięki innowacyjnej konstrukcji, w której elektronika znajduje się poza garnkiem i gorącą parą wodną. Zamknięcie zatrzaskowe zapobiega ślizganiu się urządzenia i nie spadnie do wody.
- Moc: 1200 W, cyfrowe sterowanie temperaturą (1-95°C/203°F) i czas 59:59 godzin, dokładna regulacja temperatury w krokach 0,5 stopni (+/- 0,01°C), funkcja timera (do 60 godzin), wyświetlacz LED i podświetlany regulator obrotowy.
- Łatwe czyszczenie: ponieważ sous Vide Stick jest używany tylko w kąpieli wodnej, nie jest konieczne czyszczenie specjalnymi środkami czyszczącymi. Po użyciu Sous Vide Stick należy osuszyć jedynie ściereczką do naczyń. Do czyszczenia nie używać ostrych przedmiotów.
MELIANDA MA-18100 Sous Vide urządzenie do gotowania próżniowego grzałka
Urządzenie nowe, na gwarancji, z dowodem zakupu.
- Sous vide "pod próżnia" opisuje metodę powolnego gotowania np. mięsa w próżniowych plastikowych woreczkach przy niskich temperaturach. Ten rodzaj metody gotowania składa się z trzech etapów: pakowanie próżniowe, gotowanie i końcowe działanie.
- Zalety: Dzięki urządzeniu do gotowania próżniowego Sous vide można przygotować soczyste, smaczne i zdrowe potrawy. Mięso i ryby zachowują prawie 95% pierwotnej wagi. Owoce i warzywa nie tracą koloru ani cennych składników odżywczych.
- Technika: 2. generacji z ulepszoną ochroną komponentów elektronicznych, dzięki innowacyjnej konstrukcji, w której elektronika znajduje się poza garnkiem i gorącą parą wodną. Zamknięcie zatrzaskowe zapobiega ślizganiu się urządzenia i nie spadnie do wody.
- Moc: 1200 W, cyfrowe sterowanie temperaturą (1-95°C/203°F) i czas 59:59 godzin, dokładna regulacja temperatury w krokach 0,5 stopni (+/- 0,01°C), funkcja timera (do 60 godzin), wyświetlacz LED i podświetlany regulator obrotowy.
- Łatwe czyszczenie: ponieważ sous Vide Stick jest używany tylko w kąpieli wodnej, nie jest konieczne czyszczenie specjalnymi środkami czyszczącymi. Po użyciu Sous Vide Stick należy osuszyć jedynie ściereczką do naczyń. Do czyszczenia nie używać ostrych przedmiotów.
MELIANDA MA-18100 Sous Vide urządzenie do gotowania próżniowego grzałka
ID: 914195797
Dodane 24 kwietnia 2024
Melianda Sous-vide MA-18100 urządzenie do gotowania 1200W grzałka
Tylko przedmiot
240 zł
do negocjacji
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja