Prywatne
Rok wydania: 2012
Okładka: Twarda
Stan: Używane
Tematyka: Kuchnia
Opis
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
ID: 911380480
xxx xxx xxx
Dodane 29 kwietnia 2024
Gotowanie na parze. Smaczne i zdrowe Grzegorz Drużbański
Tylko przedmiot
39 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja