Firmowe
Opis
Dokumentacja Dobrej Praktyki Higienicznej, procedury haccp w zakresie produkcji żywności, gastronomii.
Szkolenie personelu z zakresu Dobrej Praktyki Higienicznej i zasad haccp w produkcji żywności i gastronomii.
Projekty technologiczne zakładów przetwórstwa mięsa, drobiu, ryb, gastronomii.
Projekty technologiczne rzeźni o małej zdolności produkcyjnej (tzw. rzeźnie rolnicze).
Lekarz weterynarii, technolog żywności. 25 lat doświadczenia w nadzorze nad bezpieczeństwem produkcji żywności. 6 lat doświadczenia w projektowaniu zakładów, ponad 40 realizacji projektów. Tel. 60*****69
Szkolenie personelu z zakresu Dobrej Praktyki Higienicznej i zasad haccp w produkcji żywności i gastronomii.
Projekty technologiczne zakładów przetwórstwa mięsa, drobiu, ryb, gastronomii.
Projekty technologiczne rzeźni o małej zdolności produkcyjnej (tzw. rzeźnie rolnicze).
Lekarz weterynarii, technolog żywności. 25 lat doświadczenia w nadzorze nad bezpieczeństwem produkcji żywności. 6 lat doświadczenia w projektowaniu zakładów, ponad 40 realizacji projektów. Tel. 60*****69
ID: 582321317
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane Dzisiaj o 07:06
GHP - HACCP - Projekty technologiczne - Bezpieczeństwo żywności
Lokalizacja