Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Jeśli chcesz cieszyć się owocami i warzywami bez ograniczeń o każdej porze roku, warto zaopatrzyć się w automatyczną konserwarkę. Metodą tą można także konserwować mięso i grzyby przez kilka lat. Maszyna do konserwowania WECK WAT 15 zachwyca łatwą obsługą, niezawodną obsługą i szerokim zakresem dostawy.
Do czego można wykorzystać maszynę konserwującą WECK WAT 15?
Dzięki automatycznej maszynie do wekowania firmy WECK możesz zakonserwować swoje ulubione owoce i warzywa, aby móc je jeść nawet poza sezonem. Ze względu na wysokie temperatury osiągane podczas procesu, traci się tylko kilka składników. Na samym urządzeniu możesz ustawić zarówno czas przechowywania, jak i temperaturę oraz precyzyjnie je zaprogramować. Poza tym weserownia WECK może także utrzymywać ciepło potraw i napojów lub pełnić funkcję wyciskarki do soku (ale do tego niezbędny jest wkład sitkowy).
Jak to działa
Obsługa WECK WAT 15 nie stanowi problemu nawet dla laików: ważne jest, aby urządzenie miało stabilną podstawę. Upewnij się, że powierzchnia nie jest gorąca, w przeciwnym razie plastikowe nóżki urządzenia mogą się stopić. Napełnione słoiki z konfiturą należy ustawić na stojaku wewnątrz urządzenia. Szczeliny w ruszcie umożliwiają cyrkulację wody pomiędzy szklankami i pod szklankami, dzięki czemu szybciej osiągają odpowiednią temperaturę gotowania. Przed uruchomieniem urządzenia do garnka należy wlać tyle wody, aby najwyższa szklanka została zakryta w ¾. Pokrywa musi dobrze przylegać do urządzenia. Gdy tylko wtyczka znajdzie się w gniazdku, konserwator zostaje włączony. Za pomocą zintegrowanego timera możesz ustawić dokładną temperaturę i czas według swoich potrzeb. Duże wymiary maszyny do wekowania umożliwiają konserwację od dwóch do trzech warstw jednocześnie, w zależności od wysokości zastosowanych słoików do wekowania. Po zakończeniu procesu gniazdo należy odłączyć; Niedługo potem należy zdjąć jedynie szklanki z podnośników WECK . Aby chronić urządzenie, wodę z gotowania wylewa się dopiero po jej całkowitym ostygnięciu.
Produkt powystawowy
Do czego można wykorzystać maszynę konserwującą WECK WAT 15?
Dzięki automatycznej maszynie do wekowania firmy WECK możesz zakonserwować swoje ulubione owoce i warzywa, aby móc je jeść nawet poza sezonem. Ze względu na wysokie temperatury osiągane podczas procesu, traci się tylko kilka składników. Na samym urządzeniu możesz ustawić zarówno czas przechowywania, jak i temperaturę oraz precyzyjnie je zaprogramować. Poza tym weserownia WECK może także utrzymywać ciepło potraw i napojów lub pełnić funkcję wyciskarki do soku (ale do tego niezbędny jest wkład sitkowy).
Jak to działa
Obsługa WECK WAT 15 nie stanowi problemu nawet dla laików: ważne jest, aby urządzenie miało stabilną podstawę. Upewnij się, że powierzchnia nie jest gorąca, w przeciwnym razie plastikowe nóżki urządzenia mogą się stopić. Napełnione słoiki z konfiturą należy ustawić na stojaku wewnątrz urządzenia. Szczeliny w ruszcie umożliwiają cyrkulację wody pomiędzy szklankami i pod szklankami, dzięki czemu szybciej osiągają odpowiednią temperaturę gotowania. Przed uruchomieniem urządzenia do garnka należy wlać tyle wody, aby najwyższa szklanka została zakryta w ¾. Pokrywa musi dobrze przylegać do urządzenia. Gdy tylko wtyczka znajdzie się w gniazdku, konserwator zostaje włączony. Za pomocą zintegrowanego timera możesz ustawić dokładną temperaturę i czas według swoich potrzeb. Duże wymiary maszyny do wekowania umożliwiają konserwację od dwóch do trzech warstw jednocześnie, w zależności od wysokości zastosowanych słoików do wekowania. Po zakończeniu procesu gniazdo należy odłączyć; Niedługo potem należy zdjąć jedynie szklanki z podnośników WECK . Aby chronić urządzenie, wodę z gotowania wylewa się dopiero po jej całkowitym ostygnięciu.
Produkt powystawowy
ID: 980318923
xxx xxx xxx
Dodane 15 lipca 2025
Garnek elektryczny do pasteryzacji konserwowania Z ZEGARE
Tylko przedmiot
399 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły