Prywatne
Opis
Hubert Fudalewicz Executive Chef z 20-letnim doświadczeniem oferuje doradztwo gastronomiczne oraz szkolenia dla twojego lokalu. Kilka słów o mnie. Pasja i gotowanie to miłość, która daje szczęście nie licznym . Rozwijam ją nieustannie od dwudziestu lat. Współorganizuję cateringi i duże imprezy zamknięte. Zajmuję się również zamówieniami food coostami, szkoleniem kadry oraz rekrutacją. Przez wiele lat zdobyłem ogromne doświadczenie, wiem jak funkcjonować w dużym zespole, by razem osiągać zamierzone cele. Szukam wyzwań zawodowych, które pozwolą mi się rozwijać dalej w nowym miejscu. Przez ostatnie 6 lat pracowałem nad swoim imieniem w intrenecie. Tworzyłem swoją markę, udzielałem wywiadów do gazet oraz duży nakład nałożyłem na social media, min. tworzenie przepisów, receptur oraz nagrywanie rolek. Dzięki mnie restauracja oraz sklep internetowy osiągnął najwyższy standard na Podhalu . Moje Umiejętności: Uprawnienia pedagogiczne do szkolenia praktykantów Uprawnienia psychologiczne do szkolenia praktykantów Świetna znajomość trendów gastronomicznych Komunikatywność i praca zespołowa Bardzo dobra organizacja pracy Umiejętność ustalania priorytetów i samodzielność Podzielność uwagi, dokładność i odpowiedzialność Dyspozycyjność i zaangażowanie Umiejętność rozwiązywania konfliktów Chęć stałego podnoszenia kwalifikacji Praca pod presją czasu Przedsiębiorczość i zorientowanie na wyniki Podzielność uwagi, dokładność i odpowiedzialność Prawo jazdy kategorii B.
Moje usługi do zaoferowania:
Oferuje swoje usługi jako konsultant - Zwiększenie rotacji menu , poprawa jakości szkoleń , efekty odczuwalne już po czterech tygodniach , optymalizacja menu, szkolenie zespołów, rozruch nowych miejsc. Wprowadzenie nowego menu , sporządzenie receptur , Pomagam obniżyć Bilans Food Cost który nie może przekraczać 28%
Analiza payroll nie może przekraczać 31 % zmniejszenie budżetu zakupowego o 15 %. Budowanie zespołu Coaching w zakresie rozwoju zawodowego Przygotowania do rozmowy kwalifikacyjnej Różnorodność i integracja Wystąpienia publiczne, Planowanie budżetu Planowanie Finansów Zarządzanie zmianami Jeśli masz dodatkowe pytania , w zakresie moich usług proszę o kontakt telefoniczny.
Moje usługi do zaoferowania:
Oferuje swoje usługi jako konsultant - Zwiększenie rotacji menu , poprawa jakości szkoleń , efekty odczuwalne już po czterech tygodniach , optymalizacja menu, szkolenie zespołów, rozruch nowych miejsc. Wprowadzenie nowego menu , sporządzenie receptur , Pomagam obniżyć Bilans Food Cost który nie może przekraczać 28%
Analiza payroll nie może przekraczać 31 % zmniejszenie budżetu zakupowego o 15 %. Budowanie zespołu Coaching w zakresie rozwoju zawodowego Przygotowania do rozmowy kwalifikacyjnej Różnorodność i integracja Wystąpienia publiczne, Planowanie budżetu Planowanie Finansów Zarządzanie zmianami Jeśli masz dodatkowe pytania , w zakresie moich usług proszę o kontakt telefoniczny.
ID: 1015064009
xxx xxx xxx
Dodane 20 lipca 2025
Doradztwo w zakresie usług gastronomicznych Hubert Fudalewicz
Lokalizacja