To ogłoszenie jest nieaktualne.
Zobacz podobne ogłoszenia w kategorii Pozostałe oferty pracy w Komorniki.

Stanowisko ds. Administrowania obiektami

Poczta Polska S.A.

Pion Infrastruktury

poszukuje kandydatek/kandydatów na stanowisko:

U nas uzyskasz:

• umowę o pracę,
  • pracę na jedną zmianę od poniedziałku do piątku,
  • pakiet świadczeń socjalnych,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • możliwość skorzystania z pakietu ubezpieczeń grupowych i pakietu medycznego na atrakcyjnych warunkach,
  • pracę w największej polskiej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.

Skontaktuj się z nami, jeśli:

• posiadasz wykształcenie średnie, preferowane techniczne, mile widziane wyższe,
  • bardzo dobrze obsługujesz pakietu MS Office,
  • posiadasz doświadczenie w zakresie administrowania nieruchomościami, które będzie dodatkowym atutem,
  • znasz ogólnie obowiązujące przepisy w zakresie dotyczącym nieruchomości,
  • posiadasz prawo jazdy kategorii „B” i wyrażasz zgodę na używanie własnego samochodu do celów służbowych,
  • posiadasz umiejętność organizacji pracy własnej i współpracy w zespole,
  • posiadasz umiejętność pracy pod presją czasu,
  • jesteś samodzielny, sumienny i komunikatywny.

Na Twój dzień pracy będzie się składać:

• administrowanie nieruchomościami własnymi i najmowanymi,
  • prowadzenie racjonalnej gospodarki administrowanymi zasobami lokalowymi ze szczególnym uwzględnieniem optymalizacji wykorzystania powierzchni,
  • okresowe analizy wykorzystania powierzchni i wynajmu pustostanów,
  • dokonywanie systematycznych przeglądów administrowanych nieruchomości oraz udział w przeprowadzaniu ich inwentaryzacji, udział w odbiorach i przeglądach budowlanych,
  • przygotowywanie dokumentacji do zawarcia umów wynikających z administrowania nieruchomościami,
  • nadzorowanie realizacji zadań związanych ze zgłoszonymi usterkami i awariami
    w administrowanych obiektach oraz pracami konserwacyjnymi.

Cenimy różnorodność!
Zachęcamy do aplikowania także osoby z orzeczoną niepełnosprawnością,
powyżej 50 lat, po zwolnieniach lub po dłuższej przerwie w pracy.

Wypełnienie formularza zajmie Ci tylko kilka minut.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych zawartych w złożonych przez Panią/Pana dokumentach lub dokumentach wytworzonych w procesie rekrutacji jest Poczta Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa.Kontakt z Inspektorem ochrony danych: Inspektor ochrony danych Poczta Polska S.A., ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust.1 lit. a, c, f oraz art. 9 ust. 2 lit. b (w związku z ustawą z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych w przypadku dobrowolnego podania danych o stanie zdrowia) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenia o ochronie danych), tj. udzielonej zgody; przepisów prawa, a także w ramach realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora, w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego, ochrony interesu prawnego administratora w razie roszczeń ze strony kandydatów uczestniczących w rekrutacji, a także, w razie wyrażenia przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych również do celów rekrutacji prowadzonych w przyszłości – w celu wykorzystania posiadanych przez administratora danych osobowych do nawiązania z Panią/Panem kontaktu lub wykorzystania ich w procesie oceny kandydatów.Dane osobowe będą przetwarzane do czasu wycofania przez Panią/Pana zgód, nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy od dnia przystąpienia przez Panią/Pana do rekrutacji (przekazania przez Panią/Pana danych osobowych), a w przypadkach, wzięcia przez Panią/Pana udziału w procesie rekrutacji i niewycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych przed zakończeniem procesu wyboru kandydata do zatrudnienia – przez okres 12 miesięcy od dnia przystąpienia do rekrutacji, tj. przez okres niezbędny dla ochrony przed roszczeniami związanymi z przebiegiem procesu rekrutacji i wyboru kandydata do zatrudnienia;Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania a także do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego na podstawie zgody, przed jej cofnięciem. Zgodę można cofnąć poprzez wysłanie stosownej informacji na adres: Poczta Polska S.A., Pion Kapitału Ludzkiego, Dział Rekrutacji, ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa.
Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.Podanie danych jest dobrowolne, ale odmowa podania danych powoduje brak możliwości wzięcia przez Panią/Pana udziału w rekrutacji.Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom pośredniczącym, na zlecenie administratora, w prowadzeniu procesu rekrutacji, a także dostawcom narzędzi informatycznych wykorzystywanych w procesie rekrutacji.Dane osobowe mogą być przechowywane na serwerach zlokalizowanych w Unii Europejskiej i mogą być przekazane – na podstawie standardowych klauzul ochrony danych – do państwa trzeciego w związku z korzystaniem przez administratora z rozwiązań chmurowych dostarczanych przez firmę Microsoft na podstawie standardowych klauzul ochrony danych przyjętych przez Komisję Europejską, dostępnych w części Online Services Data Protection Addendum (DPA) pod adresem https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products.aspx
  • Dodane o 17:14, 6 października 2020
  • Wyświetleń:1137