
Lokalizacja
Jarocin
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Jarocin
Opis
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Praca w zespole.
Przygotowywanie składników do gotowania.
Kontrola jakości żywności i zapasów.
Ustalanie grafików na kuchni
Tworzenie receptur dań
Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza/szefa kuchni
Umiejętność pracy w zespole.
Dyspozycyjność.
Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
Umiejętność pracy pod presją czasu.
Dobra organizacja pracy.
Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
Wytrzymałość fizyczna.
Stawka godzinowa ustalana indywidualnie.
Dodatkowo premiowana praca w weekendy i święta.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?
