Lokalizacja
Pobierowo
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
Opis
Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 3000 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju i Wiśle. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.
Linea Mare 5* to nasza nowa inwestycja nad morzem - pierwszy pięciogwiazdkowy hotel w Pobierowie, Obiekt oddaje do dyspozycji Gości: m.in. 235 pokoi, aquapark z bogato wyposażoną strefą Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także kameralne centrum biznesowe.
Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do przesyłania aplikacji na stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Pobierowo
Jeśli chcesz odpowiadać za:
Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni
Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne itp.)
Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni
Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&B
Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie
Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji
Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP
Działalność operacyjną hotelu podczas dyżurów „Manager on Duty” (po wcześniejszym przeszkoleniu)
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
Posiadasz minimum 5 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku w roli kucharza, kucharza zmianowego lub doświadczenie w roli zastępcy Szefa
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne
Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie)
Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,
Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną
Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę
Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia
My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w nowym hotelu 5*
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
Dla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniu
Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu
Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni
Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Zachęcamy do aplikowania!
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?
