

Zastępca Szefa Kuchni , Praca Hotel Radisson , Świnoujście, Na Stałe
Lokalizacja
Świnoujście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Świnoujście
Opis
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o.
Hotel Radisson Blue Resort – To tu bije serce Świnoujścia
Dla naszego hotelu, położonego przy prowadzącej do morza promenadzie, z najlepszym #BLUVIEW na polskim wybrzeżu poszukujemy wyjątkowego Kandydata / Kandydatki na stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Twoje główne zadania:
Przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów i jakości;
Współpraca w tworzeniu menu;
Koordynowanie pracy zespołu, wyznaczanie zadań, motywowanie;
Szkolenie nowych Pracowników;
Kontrola kosztów produkcji oraz stanów magazynowych;
Zarządzanie gospodarką magazynową;
Kontrola i utrzymanie czystości oraz standardów bezpieczeństwa;
Współpraca z pozostałymi działami hotelu.
Nasze oczekiwania:
Posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu lub w restauracji;
Znasz systemy kontroli jakości i czystości (HACCP);
Masz doświadczenie w zarządzaniu zespołem i dobrze się w tym czujesz;
Cechuje Cię kreatywność, dobra organizacja i pozytywne podejście do pracy.
Co oferujemy:
Stabilne warunki zatrudnienia, umowę o pracę, umowę zlecenie;
Przyjazną atmosferę ( to dla Nas ważne);
Pakiet świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych;
Konkursy, spotkania integracyjne;
Pracę w hotelu Radisson, którego marka znana jest na całym świecie, kierujemy się mottem: „Yes, I Can!”;
Możliwość rozwoju i szkoleń sieciowych;
Możliwość zakwaterowania w mieszkaniu pracowniczym (pokoje współdzielone);
Nagrodę finansową za polecenie Pracownika;
Pakiet zniżek na pobyty w sieci Zdrojowa Hotels ( m.in. hotele, restauracje, usługi Spa i Wellness) oraz w hotelach Radisson na całym świecie.
Zapraszamy- u nas znajdziesz swoje miejsce!
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.