Zastępca szefa kuchni Petit Paris Park Wilsona
Lokalizacja
Poznań, Łazarz
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Poznań, Łazarz
Opis
Do naszej prężnie rozwijającej się restauracji Petit Paris w Parku Wilsona poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego zastępcy szefa kuchni, który wesprze zespół w codziennym zarządzaniu kuchnią, dbałości o jakość dań oraz organizację pracy.
Zakres obowiązków:
Wspieranie szefa kuchni w zarządzaniu zespołem kuchennym
Koordynacja pracy kuchni w czasie zmiany
Dbanie o jakość i estetykę serwowanych potraw
Kontrola stanów magazynowych i zamówień
Wdrażanie nowych pracowników i szkolenie zespołu
Wymagania:
Doświadczenie na podobnym stanowisku
Umiejętność pracy pod presją czasu
Kreatywność i pasja do gotowania
Dobra organizacja pracy i umiejętności przywódcze
Doświadczenie w organizacji eventów
Znajomość zasad obliczania foodcostów
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie
Atrakcyjne wynagrodzenie
Pracę w zgranym i profesjonalnym zespole
Elastyczny grafik
Zniżki pracownicze, karta Multisport dofinansowana przez pracodawcę
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?