Lokalizacja
Mikołajki
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Grupa Dobry Hotel polska firma działając w branży HORECA od 2004 roku. Specjalizujemy się w zarządzaniu obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi. Zarządzamy 22 obiektami hotelowymi, Centrum Eventowym Butelkownia oraz 2 restauracjami i stale rośniemy!
Nasze obiekty zlokalizowane są w całej Polsce: Trójmieście, Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu, Krakowie i Zakopanem, Jastarni, Mikołajkach.
Współpracujemy z 3 markami międzynarodowymi – Marriott International, Hyatt Hotels Corporation, Wyndham Hotels&Resorts
Nasza grupa stale rośnie. Zatrudniamy około 1000 pracowników i pasjonatów hotelarstwa.
Sprawdź nas w strefie pracodawcy i nasze pozostałe oferty pracy w całej Polsce!
Hotel Mikołajki Leisure & SPA to pięciogwiazdkowy obiekt zlokalizowany w centrum malowniczo położonych Mikołajek, na środku jeziora Mikołajskiego, na Ptasiej Wyspie. 100 klimatyzowanych pokoi urządzonych w klasycznym stylu nawiązuje do urokliwego miejsca. Od ścisłego centrum hotel oddalony jest zaledwie o 1 km.
Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Do Obiektu
Hotel Mikołajki Lesure&SPA
Miejsce pracy:
Mikołajki
Co możemy Ci zaoferować?
pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki
możliwość rozwoju zawodowego w Grupie Dobry Hotel
posiłki pracownicze
dofinansowanie do karty multisport
prywatna opieka medyczna
możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
zniżki firmowe na usługi hotelowe i gastronomiczne w ramach Grupy Dobry Hotel
wewnętrzne programy bonusowe „pracownik kwartału”
program poleceń „rekomenduj i zarabiaj”
możliwość skorzystania ze zniżek na studia w WSB Merito
premie jubileuszowe
Obowiązki:
Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy Kuchni
Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowaniu menu.
Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków.
Przygotowywanie posiłków i menu zgodnie ze standardami Grupy Dobry Hotel
Zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw.
Koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni.
Kontrola kosztów, zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów.
Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego.
Współpraca z innymi działami restauracji w celu zapewnienia sprawnego funkcjonowania lokalu.
Wymagania:
Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub innej pokrewnej roli w branży gastronomicznej.
Znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań.
Umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji.
Gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym wieczorami i weekendami.
Zdolność do podejmowania decyzji i działania w dynamicznym środowisku.
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami to niezwykłe miejsce!
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
Lokalizacja
Mikołajki,
Warmińsko-mazurskie