Szef Kuchni do butikowego hotelu na Wyspie Sobieszewskiej
Lokalizacja
Gdańsk, Wyspa Sobieszewska
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Gdańsk, Wyspa Sobieszewska
Opis
Do butikowego hotelu na Wyspie Sobieszewskiej poszukujemy Szefa Kuchni. Prowadzimy restaurację a'la cart czynną cały rok, organizujemy również przyjęcia okolicznościowe oraz cateringi. Szukamy osoby, która zostanie z nami na dłużej, niż tylko jeden sezon. Z naszym obecnym Szefem Kuchni przepracowaliśmy ponad 25 lat.
W ramach wykonywanych zadań: przede wszystkim organizacja pracy zespołu oraz planowanie menu, przygotowywanie posiłków i planowanie zaopatrzenia oraz współpraca z dostawcami. Zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw.
Po okresie próbnym - umowa o pracę.
Zapraszamy!
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?