Technolog żywności
Lokalizacja
Złotoryja
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
Opis
Twój zakres obowiązków:
· Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii produkcji i nowych wyrobów,
· Opracowywanie receptur
· Nadzór technologiczny nad optymalizacją receptur i procesów,
· Dobór i zatwierdzanie nowych surowców oraz kontrola jakości dostarczanych surowców,
· Bieżące czuwanie nad jakością produkowanych wyrobów i koordynowanie nieprawidłowości,
· Poszukiwanie nowych możliwości w zakresie rozwoju asortymentu firmy,
· Współudział w tworzeniu dokumentacji technologicznej (specyfikacja produktu)
· Modyfikacja technologii w celu poprawy jakości produktów
Nasze wymagania:
· Wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności lub pokrewne
· Min. 3-letnie doświadczenie w Dziale Badań i Rozwoju lub Rozwoju Produktu w branży spożywczej
· Znajomość prawa żywnościowego i procesów produkcji żywności;
· Wiedza odnośnie norm i systemów zarządzania jakością (IFS / BRC, ISO)
· Komunikatywna znajomość języka niemieckiego lub angielskiego
· Gotowość do 3 miesięcznego wdrożenia w Centrali Naszej firmy w Hochentengen w Niemczech
To oferujemy:
· Zatrudnienie na pełen etat - umowa o pracę/B2B/umowa zlecenie
· Dodatki okolicznościowe ( urlopowe, Bożonarodzeniowe, Wielkanocne)
· Dofinansowanie szkoleń
· Imprezy integracyjne
· Zniżki na produkty firmowe
· Bardzo dobra atmosfera pracy i elastyczność
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?