Szef/Szefowa Kuchni w Hotelu BOGINIA.
Wynagrodzenie
5 000 - 10 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Łódź, Widzew
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Twój zakres obowiązków:
Organizowanie i zarządzanie całym procesem produkcyjnym w kuchni, w tym: tworzeniem menu restauracyjnego, konferencyjnego, śniadaniowego, okolicznościowego.
Zarządzanie podległym personelem, w tym: koordynowanie pracą, sprawowanie nadzoru, szkolenie, rozmowy pracownicze, planowanie grafików oraz współudział w rekrutacji.
Kontrolowanie Food Cost oraz przygotowywanie kalkulacji.
Realizacja zamówień na produkty spożywcze oraz kontrola jakości otrzymywanych produktów.
Kontrola i przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy oraz norm HACCP.
Czego oczekujemy na start:
Kilkuletnie doświadczenie na samodzielnym stanowisku szefa kuchni/Zastępcy Szefa Kuchni najlepiej w obiekcie konferencyjnym/obiekcie hotelowym.
Umiejętność bycia prawdziwym gospodarzem.
Bardzo dobra organizacja pracy własnej, jak i podległego zespołu.
Umiejętność motywowania zespołu i kreowania dobrej atmosfery pracy;
Samodzielność i odpowiedzialność za podejmowane decyzje.
Dyspozycyjność, charyzma, kreatywność.
To oferujemy:
Ciekawą pracę gwarantującą nowe wyzwania,
Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, B2B.
Posiłek pracowniczy.
Miejsce parkingowe na ternie obiektu.
Możliwość zakwaterowania.
Przyjazną, rodzinną atmosferę.
Rabaty pracownicze.
Lokalizacja
Łódź, Widzew
Łódzkie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?