Szef kuchni punktu gastronomicznego
Wynagrodzenie
9 000 - 11 500 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
*Paradise Group – lider w branży gastronomicznej, poszukuje doświadczonego Szefa Kuchni* do zarządzania naszymi punktami gastronomicznymi.
*Obowiązki:*
- Zarządzanie i koordynowanie pracy zespołu kucharskiego
- Tworzenie menu i wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań kulinarnych
- Nadzór nad jakością serwowanych potraw oraz dbałość o estetykę podawania
- Kontrola stanów magazynowych oraz zamówień
- Szkolenie i rozwój personelu kuchni
- Przestrzeganie norm higieny i bezpieczeństwa pracy
*Wymagania:*
- Minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku szefa kuchni
- Umiejętność zarządzania zespołem
- Kreatywność i pasja do gotowania
- Znajomość nowoczesnych technik kulinarnych
- Znajomość HACCP
*Oferujemy:*
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Przyjazną atmosferę pracy
- Pakiet benefitów
Aplikacje prosimy przesyłać na adres: monika.malesa(małpa)paradisegroup.email
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?