
Lokalizacja
Wisełka
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Wisełka
Opis
Opis
Hotel GLAR Conference & SPA w Wisełce
Zadania na stanowisku:
1. Zapewnia prawidłowe funkcjonowanie komórek organizacyjnych, które mu podlegają i kieruje pracą przyporządkowanych mu pracowników.
2. Organizuje i nadzoruje całość produkcji gastronomicznej
3. Zapewnia rentowność działalności gastronomicznej; uzyskuje zaplanowane wyniki finansowo-ekonomiczne, za które jest odpowiedzialny.
4. Odpowiada i dba o powierzone mu mienie, zapobiega marnotrawstwu
5. Zapewnia przestrzeganie i właściwe stosowanie obowiązujących zasad / przepisów BHP, Ppoż, w tym przepisów Prawa Pracy
6. Odpowiada za przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w produkcji gastronomicznej - HACCP ( w tym technologicznych i kosztowych)
Oczekujemy:
kilkuletniego doświadczenia pracy na stanowisku szefa lub z-cy szefa kuchni
znajomości zasad produkcji gastronomicznej
pozytywnej energii i gotowości na nowe wyzwania
Oferujemy:
przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku w profesjonalnym zespole
udział w tworzeniu nowego miejsca pracy od początku działania hotelu
umowę i motywacyjny system premiowy
możliwość rozwoju kariery zawodowej w firmie realizującej projekty w wielu miastach Polski
Prosimy o dopisanie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)”.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?