- Strona główna
- Praca
- Produkcja
- Kontrola jakości
- Kontrola jakości - Mazowieckie
- Kontrola jakości - Ryczywół
Lokalizacja
Ryczywół
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Polskie Pomidory SA jest wiodącym producentów warzyw szklarniowych w Polsce. Stawiamy nie tylko na technologie, ale także na ekologiczne rozwiązania. Nasze nowoczesne kompleksy umożliwiają produkcję szczególnie wymagających odmian warzyw i owoców – przed wszystkim w okresie zimowym. Ich jakość od wielu lat doceniają wymagający Klienci odnajdując nasze produkty na półkach największych sieci handlowych w Europie.
Zapraszamy do składania aplikacji na stanowisko:
Specjalista ds. Kontroli Jakości
Miejsce pracy: Ryczywół
Obowiązki:
Kontrola statystyczna masy produktów
Prowadzenie identyfikacji jakościowej oraz ilościowej produktu do wysyłki w oparciu o zasadę FIFO
Kontrola warunków (temperatura + wilgotność) na hali magazynowej i w komorach chłodniczych oraz zgłaszanie wszelkich odstępstw w tym zakresie Kierownikowi Magazynu
Sprawdzanie poprawności działania wag, termometrów/ termohigrometrów za pomocą urządzeń pomiarowych wzorcowych
Kontrola jakości towaru przed, w czasie i po zakończeniu procesu pakowania w zakresie spełnienia wymogów klienta oraz zapewnienia bezpieczeństwa żywności
Blokowanie produktu niezgodnego ze specyfikacją
Prowadzenie badań przechowalniczych wewnętrznych oraz udział w realizacji harmonogramu badań zewnętrznych
Prowadzenie raportu przyjęcia jakościowego towarów
Stosowanie się do procedur standardów jakościowych HACCP, GLOBAL GAP i IFS FOOD
Co chcemy Ci zaoferować?
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Dofinansowanie do karty sportowej
Możliwość zakupu ubezpieczenia grupowego
Kluczową rolę pełną wyzwań w stale rozwijającej się organizacji, będącej europejskim liderem doświetlanej produkcji pomidorów
Szerokie możliwości rozwoju i zdobywania wiedzy
Czego oczekujemy od Ciebie?
obsługa programów Word/ Excel/ Power Point na poziomie średnio zaawansowanym
umiejętność pracy zespołowej
doświadczenie w tworzeniu formularzy/ standardów/ instrukcji/ lekcji jednopunktowych
praktyczna znajomość kontroli jakości procesu oraz produktu w przemyśle spożywczym
praktyczna wiedza o nadzorze nad wyrobem niezgodnym
znajomość systemu HACCP
mile widziana znajomość standardów: IFS FOOD, GLOBAL GAP; GRASP
mile widziane wykształcenie kierunkowe z zakresu technologii żywności/ systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
Lokalizacja
Ryczywół,
Mazowieckie