Sous Chef (zastępca szefa kuchni) do Restauracji Eliksir
Wynagrodzenie
8 000 - 9 500 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Gdańsk, Wrzeszcz
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Do Restauracji Eliksir znajdującej się w Gdańskim Garnizonie we Wrzeszczu przy ul. Mariana Hemara 1, zatrudnimy zastępcę szefa kuchni na pełen etat.
Oferujemy
pracę w jednej z najlepszych restauracji w Trójmieście,
przyjazną atmosferę pracy z ludźmi z pasją,
przejrzysty system wynagrodzenia,
stawkę od 40-50 zł/h netto,
przerwę pracowniczą wraz z obiadem personalnym w ciągu dnia od 16:15 do 16:45,
serwis i napiwki rozliczane co miesiąc,
wolne święta Bożego Narodzenia i Wielkanocy,
możliwość rozwoju poprzez wprowadzanie swoich dań do karty oraz możliwość uzyskania realnego awansu w hierarchii kuchennej,
pracę na jakościowych, regionalnych składnikach,
dopłaty 50% do kart multisport,
dopłata 50% do prywatnej opieki zdrowotnej Allianz,
wysokie rabaty na cały asortyment dla siebie i najbliższych
Wymagamy
doświadczenie na podobnym stanowisku,
dyspozycyjności również w weekendy,
doświadczenia w zarządzaniu zespołem,
dobrej organizacji pracy własnej i zespołu,
schludności i utrzymywania czystości pracy,
chęci do pracy i rozwoju oraz pozytywnej energii,
trzymania się receptur i utrzymywanie wymaganego poziomu serwowanych dań ustalonego przez Szefa kuchni,
aktualnych badań dopuszczających do pracy z żywnością,
stałej współpracy z Kierownikami pozostałych sekcji.
Dlaczego Eliksir?
łączymy dania z koktajlami,
ciągle się rozwijamy, zmieniamy i podnosimy poprzeczkę,
stabilność - działamy już ponad 8 lat,
napatoczyło się już trochę wyróżnień i nagród.
Lokalizacja
Gdańsk, Wrzeszcz
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?