Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kucharz
  5. Kucharz - Małopolskie
  6. Kucharz - Zator
Dodane 24 kwietnia 2024

***Scandinavia Resort - Kucharz / Zastępca Szefa Kuchni***

Wynagrodzenie

32 - 36 zł / godz. brutto

Lokalizacja

Zator

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o dzieło, Inny, Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Elastyczny czas pracy, Praca zmianowa, Praca w weekendyMiejsce pracy: W siedzibie firmy

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Scandinavia Resort w Zatorze zatrudni Zastępce Szefa Kuchni. Scandinavia Resort to wyjątkowy obiekt noclegowy położony w malowniczym otoczeniu Natura 2000. Na kompleks składają się domki skandynawskie, apartamenty oraz noclegi w nowoczesnych kontenerach morskich. Resort dysponuje również salą konferencyjną, kopułą eventową, restauracją, basenem, wypożyczalnią skuterów elektrycznych oraz beach barem.

W związku z rozwojem obiektu, zapraszamy Cię serdecznie do udziału w procesie rekrutacji na stanowisko: Zastępca Szefa Kuchni

Twój zakres obowiązków:

  • Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni,

  • Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne, okolicznościowe itp.),

  • Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni,

  • Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem sprzedaży i marketingu,

  • Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie,

  • Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji,

  • Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.

Nasze wymagania:

  • Posiadasz doświadczenie na samodzielnym stanowisku w roli kucharza, kucharza zmianowego lub doświadczenie w roli zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracji,

  • Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne,

  • Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie),

  • Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,

  • Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną,

  • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność,

  • Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę,

  • Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia.

Oferujemy:

  • Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt),

  • Możliwość zdobywania cennych doświadczeń,

  • Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług,

  • Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu,

  • Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni,

  • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku

  • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa,

  • Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV w odpowiedzi na ogłoszenie. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Lokalizacja

Zator,

Małopolskie

Małopolskie, Zator
ID: 914206513

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon