***Scandinavia Resort - Kucharz / Zastępca Szefa Kuchni***
Wynagrodzenie
32 - 36 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Zator
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o dzieło, Inny, Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Scandinavia Resort w Zatorze zatrudni Zastępce Szefa Kuchni. Scandinavia Resort to wyjątkowy obiekt noclegowy położony w malowniczym otoczeniu Natura 2000. Na kompleks składają się domki skandynawskie, apartamenty oraz noclegi w nowoczesnych kontenerach morskich. Resort dysponuje również salą konferencyjną, kopułą eventową, restauracją, basenem, wypożyczalnią skuterów elektrycznych oraz beach barem.
W związku z rozwojem obiektu, zapraszamy Cię serdecznie do udziału w procesie rekrutacji na stanowisko: Zastępca Szefa Kuchni
Twój zakres obowiązków:
Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni,
Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne, okolicznościowe itp.),
Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni,
Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem sprzedaży i marketingu,
Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie,
Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji,
Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.
Nasze wymagania:
Posiadasz doświadczenie na samodzielnym stanowisku w roli kucharza, kucharza zmianowego lub doświadczenie w roli zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracji,
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne,
Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie),
Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,
Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną,
Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność,
Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę,
Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia.
Oferujemy:
Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług,
Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu,
Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni,
Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa,
Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV w odpowiedzi na ogłoszenie. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Lokalizacja
Zator,
Małopolskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?