Praca na kuchni zimnej – catering - Rataje 6:00-14:00
Lokalizacja
Poznań, Rataje
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Szukamy doświadczonej osoby do pracy przy kuchni zimnej w naszej firmie cateringowej.
Zakres obowiązków:
przygotowywanie sałatek, kanapek, deserów, zimnych mięs i ryb,
tworzenie finger foodów i przekąsek na przyjęcia,
porcjowanie, dekorowanie i estetyczne serwowanie potraw,
dbanie o organizację i porządek na stanowisku pracy.
Czego oczekujemy:
doświadczenia w pracy na kuchni zimnej,
znajomości realiów gastronomii i pracy w dobrym tempie,
umiejętności technicznych (praca nożem, porcjowanie, obróbka wstępna i końcowa surowców),
samodzielności i odpowiedzialności,
estetyka pracy
aktualnej książeczki/zaświadczenia sanitarno-epidemiologicznego.
Oferujemy:
stabilną pracę głównie od rana do wczesnego popołudnia,
wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności
okazjonalnie dodatkowe godziny (np. weekendy, popołudnia) przy dużych realizacjach cateringowych,
zróżnicowane zadania i możliwość rozwijania kulinarnych umiejętności,
przyjazny zespół i atmosferę współpracy.
Jeśli masz doświadczenie na kuchni zimnej i lubisz pracować w gastronomii na profesjonalnym poziomie – odezwij się do nas!
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?