Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kelner, barman, barista
  5. Kelner, barman, barista - Pomorskie
  6. Kelner, barman, barista - Gdańsk
  7. Kelner, barman, barista - Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
Maciej Ł.
Dodane 02 maja 2024

Poszukujemy Barmana & Kelnera do Restauracji Brazylijskiej Manioca

Wynagrodzenie

28 - 36 zł / mies. brutto

Lokalizacja

Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa zlecenie

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Praca zmianowa, Elastyczny czas pracy, Praca w weekendyMiejsce pracy: W siedzibie firmy

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Dołącz do zespołu całorocznej restauracji brazylijskiej MANIOCA.

Szukamy super uśmiechniętych, energicznych, ambitnych i entuzjastycznych ludzi, którzy dołączą do naszego zespołu. 

KARIERA:

Naszą misją jest dostarczenie gościom niepowtarzalnych doznań związanych z autentyczną brazylijską kuchnią, przyjaznym i profesjonalnym serwisem w urokliwym wnętrzu naszego lokalu.

Naszą wizją jest zostać najbardziej rozpoznawalną restauracją z brazylijską kuchnią w Polsce oraz być kojarzonym z satysfakcją naszych gości stając się jednocześnie ich ulubionym miejscem z wyjątkowym menu.

NASZE WARTOŚCI:

  • Satysfakcja gości

  • Jakość

  • Praca zespołowa

  • Świetna obsługa

CO OFERUJEMY:

  • Elastyczny grafik.

  • Możliwość rozwoju kariery.

  • Atrakcyjne wynagrodzenie na start wprost proporcjonalne do umiejętności i doświadczenia.

  • Szkolenia podnoszące kwalifikacje.

  • Darmowe jedzenie dla personelu podczas pracy.

  • Miłą atmosferę pracy.

  • Zarezerwuj wolne urodziny – gwarantowane.

  • Regularne nagrody za wyjątkową wydajność.

  • Pracę w pięknym miejscu nad samym morzem w rodzinnej atmosferze.

  • Zniżki dla wszystkich pracowników w naszej restauracji.

CO OCZEKUJEMY OD :

Barman/Barmanka

  • Sprawna i przyjazna obsługa Gości.

  • Dopilnowanie, aby wszystkie obowiązki związane z otwarciem/zamknięciem baru zostały wykonane na najwyższym poziomie.

  • Uśmiechu który zaraża i dodaje innym pozytywnej energii.

  • Dbanie o czystość i o stany magazynowe strefy barowej - zgłaszanie zapotrzebowań , wsparcie sprawnego funkcjonowania sali.

  • Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem. 

  • Sprzątanie zgodnie z harmonogramem (dziennym, tygodniowym, miesięcznym).

  • Wykonywanie wszystkich uzasadnionych próśb głównego managera.

  • Zapewnienie klientowi uwagi i obsługi na najwyższym poziomie. 

  • Punktualne stawianie się w pracy. 

  • Bardzo dobrej organizacji pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w zespole.

  • Znajomości języka angielskiego i polskiego w stopniu komunikatywnym.

  • Demonstrowanie zawsze profesjonalnego podejścia podczas reprezentowania restauracji Manioca na jak i poza jej terenem.

  • Budowania szczerych i trwałych relacji w zespole pracowników.

  • Minimum 2 lata doświadczenie zawodowego na stanowisku barman w koktajl barze.

  • Dyspozycyjności, szczególnie w weekendy

  • Minimum podstawowa wiedza o winach

CO OCZEKUJEMY OD :

Kelner/Kelnerka

    

        ~ Witanie Gości przyjmowanie zamówień, serwowanie dań zgodnie z zamówieniami.

      ~ Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem.

        ~ Zapewnienie klientowi uwagi i obsługi na najwyższym poziomie, zgodnie ze standardami firmy

       ~ Dopilnowanie, aby wszystkie obowiązki związane z otwarciem/zamknięciem lokalu zostały wykonane na najwyższym poziomie.

        ~ Wykonywanie wszystkich uzasadnionych próśb głównego managera.

      ~ Dbałości o standardy i jakość obsługi.

        ~ Uśmiechu który zaraża i dodaje innym pozytywnej energii.

        ~ Zaangażowania w organizację i realizację zadań.

        ~ Dbanie o czystość i schludność restauracji, zapewnianie mise en place we wszystkich sekcjach restauracji i zaplecza.

        ~ Bardzo dobrej organizacji pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w zespole.

        ~ Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem. 

        ~ Bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

        ~ Zaangażowania w rozwój restauracji.

        ~ Demonstrowanie zawsze profesjonalnego podejścia podczas reprezentowania restauracji Manioca na jak i poza jej terenem.

        ~ Minimum 1 rok doświadczenie zawodowego na podobnym stanowisku w restauracji.

        ~ Minimum podstawowa wiedza na temat win i ich serwowania.

        ~ Dyspozycyjności, szczególnie w weekendy

        ~ Punktualne stawianie się w pracy. 

 

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie nam swojego CV.

Aplikuj

Lokalizacja

Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia

Pomorskie

Pomorskie, Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
ID: 745493186

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon