Menager restauracji w centrum Gliwic
Lokalizacja
Gliwice, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Gliwice, Śródmieście
Opis
Firma DAKO z Gliwic posiadająca restauracje, bary, cukiernie
zatrudni kierownika lokalu gastronomicznego.
Oczekujemy:
- doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku – kompleksowa znajomość zagadnień związanych z prowadzeniem lokalu gastronomicznego
- dyspozycyjności do pracy w systemie zmianowym
- kreatywności i samodzielności w działaniu
- umiejętności organizowania i nadzorowania pracy personelu
- przestrzegania standardów jakościowych obsługi gości
- dbania o porządek i estetykę lokalu
Zapewniamy:
- stabilne zatrudnienie w wiarygodniej i dynamicznie rozwijającej się firmie
- kompleksowe wdrożenie w nowe obowiązki
- atrakcyjne warunku zatrudnienia
Zakres obowiązków:
Zarządzanie codzienną pracą obiektu
Kierowanie zespołem, motywowanie, układanie grafików
Monitorowanie i raportowanie wyników finansowych
Nadzór stanów magazynowych i zamawianie towaru
Kontakt z przedstawicielami handlowymi i gośćmi restauracji
Dbałość o jak najwyższy poziom świadczonych usług
Zarządzanie pracą personelu restauracji
Pozyskiwanie, kontraktowanie, realizacja i rozliczanie eventów / przyjęć
Opracowywanie ofert
Dbałość o porządek i estetykę w restauracji
Przygotowanie raportów kasowych
Monitorowanie i efektywne zarządzanie codziennymi operacjami restauracji
Szkolenie, rekrutowanie, motywowanie oraz nadzorowanie zespołu pracowników
Skuteczne dbanie o stan zapasów i odpowiedzialność za zamówienia
Zapewnienie przestrzegania najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
Regularne raportowanie wyników osiąganych przez restaurację
Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku managera w gastronomii min. 3 lata
Język angielski w stopniu zaawansowanym
Prawo jazdy kat. B
Odporność na stres, szybkość w podejmowaniu decyzji
Zdecydowanie, pewność siebie i zdolności przywódcze
Doświadczenie na stanowisku samodzielnego managera gastronomii
Dobrej znajomości branży gastronomicznej
Książeczka sanepid
Minimum 2 lata doświadczenia w kierowaniu restauracją lub działem gastronomicznym
Umiejętność skutecznego zarządzania zespołem w dynamicznym środowisku
Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętność budowania pozytywnych relacji z klientami i personelem
Informacje dodatkowe:
Zatrudnienie oparte na umowie o pracę. Oferujemy stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia, szkolenia i rozwój branżowy. Praca w dynamicznej firmie z wieloletnim doświadczeniem. Zachęcamy do przesyłania aplikacji.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?