- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Wielkopolskie
- Manager restauracji - Kórnik
Wynagrodzenie
5 000 - 7 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Kórnik
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
MENAGER OBIEKTU RESTAURACYJNEGO BIAŁA DAMA
Restauracja Biała Dama położona jest w centrum Kórnika. Od lat 70` zdążyła stać się ikoną i symbolem miasta, miejscem słynącym z gościnności i pysznej kuchni. Nie jesteśmy zwykłą restauracją, przekazujemy naszym gościom pasję jaką jest dla nas gastronomia i współpraca z ludźmi.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy do naszego Zespołu osoby doświadczonej w zarządzaniu obiektem restauracyjnym oraz zespołem ludzi.
Jeśli lubisz prace z ludźmi, potrafisz odnaleźć się w każdej sytuacji, a co najważniejsze jesteś pozytywnie zakręcony i chcesz zostać naszą inspiracją zapoznaj się z zakresem obowiązków.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna m.in. za :
-zarządzanie restauracją oraz przyległymi do niej obiektami
-przeprowadzenie pełnego procesu rekrutacyjnego
-zarządzenie personelem, szkolenie pracowników, przygotowanie procedur, układanie i rozliczanie grafików, nadzór nad jakością powierzonej pracy
-zapewnienie wysokiego standardu obsługi oraz dbałość o nawiązywanie relacji z gośćmi
-nadzór nad optymalizacją kosztów również pracowniczych
-nadzór nad food cost w ujęciu miesięcznym
-kontrola przepływu towaru, zatowarowanie i zamówienia
-inwentaryzacja miesięczna
-prowadzenie raportu magazynu bar/kuchnia
-kontrola porządku i czystości na obiekcie restauracji i terenie bezpośrednio przyległym
-rozliczenia pracownicze po zakończonych zmianach
-współpraca z księgową w zakresie przepływu raportów i dokumentów
-wykonywanie i nadzorowane czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami restauracji
-ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie
-kontrola nad właściwym przygotowaniem uroczystości
-sprawozdania, raportowanie i kontakt z zarządem
-nadzór i współpraca z kierownikiem sali
-współpraca z szefem kuchni i kontrola poprawności wydanych dań
-współpraca przy opracowaniu budżetu i planu marketingowego
-współpraca w zakresie działań marketingowych oraz reklamowych
-nadzór i kontrola nad wyposażeniem restauracji
-naprawa i organizacja napraw na terenie obiektu
-obsługa eventów organizowanych przez restauracje
Nasze wymagania
-doświadczenie na podobnym stanowisku pracy minimum 1 rok
-znajomość kas fiskalnych i POS
-umiejętność poruszania się po programach gastronomicznych
-czynne prawo jazdy kat B.
-umiejętność budowania relacji z zespołem a także konsekwentne egzekwowanie obowiązków.
-wysoka kultura osobista
-samodzielność, PUNKTUALNOŚĆ, zaangażowanie
CO MOŻĘMY CI ZAOFEROWAĆ?
-wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i zaangażowania
-prace w znanej i bardzo dobrze prosperującej restauracji
-elastyczny czas pracy który sam dostosujesz do własnych potrzeb
-szkolenia wstępne, wdrażające oraz jeśli jesteś zainteresowany podnoszeniem swoich kwalifikacji chętnie Ci pomożemy.
Lokalizacja
Kórnik,
Wielkopolskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?