
Wynagrodzenie
55 - 60 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Gdańsk, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Gdańsk, Śródmieście
Opis
Masz w sobie zapał do zarządzania, szkolenia i rozwijania ludzi? Jako menadżer lub młody szef kuchni znajdziesz u nas idealne warunki, by rosnąć razem z zespołem!
Twoje główne zadania:
dbanie o wysoką jakość potraw i powtarzalność,
nadzór nad zespołem kucharzy i grafikami,
kontrola food costów i zużycia produktów,
współpraca przy tworzeniu standardów i procedur,
szkolenie i motywowanie zespołu.
Wdrażanie i kontrola zasad higieny oraz bezpieczeństwa żywności (HACCP).
Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub menadżera kuchni.
Umiejętność zarządzania zespołem oraz bardzo dobra organizacja pracy.
Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP).
Pasja do gotowania i chęć ciągłego rozwoju.
Umiejętność pracy pod presją czasu i w dynamicznym środowisku.
Oferujemy:
stabilną pracę w rozwijającej się grupie gastronomicznej (4 restauracje + nowe otwarcia).
rozwój i współpracę z doświadczonym zespołem.
Szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
Możliwość awansu wraz z rozwojem sieci restauracji
Pracę w nowocześnie wyposażonych kuchniach.
Rabaty pracownicze na ofertę restauracji, benefity w postaci multisport.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?
