
Dodane 30 czerwca 2025

McDonald’s Sadyba Kierownik Zmiany 6980 - 7320 brutto
McDonalds Polska Sp. z o.o. Dowiedz się więcej
Wynagrodzenie
6 980 - 7 320 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Warszawa, Mokotów
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Miejsce pracy
Warszawa, Mokotów
Opis
Restauracja McDonald's Sadyba zatrudni managera (kierownika zmiany).
Co oferujemy ?
Oferujemy:
35 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - z doświadczeniem na tym stanowisku w McDonald's
38 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - z dużym doświadczeniem na tym stanowisku w McDonald's
+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji i realizację celów restauracji
+ 20% dodatku za pracę w nocy
Wynagrodzenie 6980 - 7320 brutto
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji i realizację celów oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.
McDonald’s Sadyba Kierownik Zmiany 6980 - 7320 brutto
Zapewniamy:
• Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
• Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
• Realne możliwości rozwoju i awansu
• Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
• Dostęp do benefitów takich jak:• Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
• Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
• Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
• Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
• Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
• Premia za polecenie pracownika
Czego oczekujemy?
• Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
• Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
• Dobrej organizacji pracy
• Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
• Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )
Za co będziesz odpowiadać?
• Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
• Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
• Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem
( w razie potrzeby )
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
ID: 1011121625