
Dodane 11 sierpnia 2025

McDonald’s Dzika Asystent 7472 - 7940 brutto
McDonalds Polska Sp. z o.o. Dowiedz się więcej
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Opis
McDonald's ul. Dzika 29 zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystenta z doświadczeniem na tym samym stanowisku w McDonald's
McDonald’s Dzika Asystent 7472 - 7940 brutto
Co oferujemy ?
6 700 - 7 000 zł brutto miesięcznie
+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji,
+ 20% dodatku za pracę w porze nocnej.
Łączne wynagrodzenie: 7 472 - 7 940zł brutto miesięcznie.
Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwia
Zapewniamy:
• Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
• Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
• Realne możliwości rozwoju i awansu
• Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
• Dostęp do benefitów takich jak:• Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
• Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
• Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
• Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
• Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
• Premia za polecenie pracownika
Czego oczekujemy?
• Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
• Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
• Dobrej organizacji pracy
• Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
• Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
(Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)
Za co będziesz odpowiadać?
• Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
• Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
• Sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
• Nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
• Zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
• Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
ID: 1019413926