
Dodane 24 października 2025

McDonald’s CH Wileńska Zastępca kierownika restauracji - II Asystent
McDonalds Polska Sp. z o.o. Dowiedz się więcej
Wynagrodzenie
7 000 - 7 940 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Warszawa, Praga-Północ
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Warszawa, Praga-Północ
Opis
McDonald's CH Wileńska zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystent
McDonald’s CH Wileńska Zastępca kierownika restauracji - II Asystent
Oferujemy wynagrodzenie:
7000 zł - pensja miesięczna
+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji i realizację celów restauracji
+ 20% dodatku za pracę w nocy
7940 zł brutto miesięcznie
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji i realizację celów oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.
Zapewniamy:
• Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
• Realne możliwości rozwoju i awansu
• Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
• Owocowe piątki
• Premia za polecenie pracownika
• Imprezy integracyjne
• Dostęp do benefitów takich jak:• Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
• Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
• Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
• Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
Czego oczekujemy?
• Mile widziane doświadczenie na takim samym stanowisku, lub stanowisku Kierownika Zmiany w McDonald's
• Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
• Dobrej organizacji pracy
• Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
• Elastyczności i otwartości na zmiany
• Sumienności i zaangażowania
• Nastawienia na naukę i rozwój
• Dyspozycyjności
• Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )
Za co będziesz odpowiadać?
• Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
• Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
• sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
• nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
• zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
• Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
ID: 1031323607