Manager restauracji / pubu
Wynagrodzenie
6 200 - 9 800 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Łódź, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Piwoteka Narodowa Craft Beer & Food poszukuje pracownika na stanowisko manager.
Co będzie należało do Twoich obowiązków
Zarządzanie zespołem pracowników restauracji
Nadzorowanie jakości obsługi klienta
Kontrolowanie stanów magazynowych oraz zamawianie towaru
Planowanie i analizowanie budżetu oraz kosztów
Wdrażanie standardów i procedur związanych z funkcjonowaniem restauracji/pubu
Tworzenie grafików pracy w oparciu o założenia kosztowe
obsługa Gości przy barze i przy stolikach
wdrażanie nowych programów sprzedażowych
Co oferujemy
stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
system premiowy
elastyczny grafik pracy
wsparcie doświadczonego teamu managerskiego
profesjonalne szkolenia z zakresu znajomości branży piwnej
możliwość
Czego oczekujemy
doświadczenia w branży gastronomicznej
umiejętności przywódcze i komunikacyjne
zdolności organizacyjne oraz umiejetność rozwiązywania problemów
dyspozycyjność min. 2 weekendy w miesiącu
kreatywność
umiejetność zarządzania kosztami
podstawowa wiedza z zakresu marketingu i zarządzania social mediami
podstawowa znajomość systemów komputerowych do zarządzania restauracją
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?