Wynagrodzenie
5 000 - 6 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Gdańsk, Aniołki
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie, Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Mielżyński to marka, która na polskim rynku znana jest od 18 lat. W 2004 roku powstał pierwszy skład win połączony z Wine Barem w starej fabryce koronek przy ulicy Burakowskiej w Warszawie. Dziś takie miejsca w Polsce są już cztery – drugi warszawski punkt przy ul. Czerskiej i poznański w starych koszarach oraz czwarty w Gdańsku w dawnej remizie strażackiej przy ulicy Narzędziowców 31 na terenie Stoczni Cesarskiej.
Poszukujemy kucharzy oraz kucharzy sekcji zimnej na stałe.
Kucharz sekcji zimnej - 4200zł netto za etat
Przygotowaliśmy dla Ciebie:
• Elastyczny czas pracy i stabilność zatrudnienia.
• Możliwość bycia sobą.
• Umowę zlecenie / umowę o pracę
• Pełne szkolenie i przygotowanie do pracy na kuchni.
• Perspektywy rozwoju.
• Rabat pracowniczy.
• Pakiety multisport, medicover i inne świadczenia pracownicze
Do Twoich obowiązków będzie należało:
• Przygotowywanie dań według sporządzonych receptur.
• Przygotowywanie kuchni do otwarcia i zamknięcia.
• Utrzymywanie czystości na sekcji.
Warunki:
• Mile widziane badania do pracy z żywnością (orzeczenie do celów
sanitarno - epidemiologicznych).
• Dyspozycyjność
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Lokalizacja
Gdańsk, Aniołki
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?