Wynagrodzenie
32 - 43 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Kołobrzeg
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
O Mammie
Mamma to połączenie polskiej gościnności, włoskiej kuchni i międzynarodowych standardów, a wszystko to w swobodnej i przyjaznej atmosferze, którą określamy jako "free people space". Nasza przestrzeń to wypadkowa kulinarnych podróży, uniesień i fascynacji, efekt wielu eksperymentów i poszukiwań najlepszych smaków. Na pierwszym miejscu zawsze stawiamy na jakość, co przekłada się na oryginalne produkty i przyjazną obsługę, dzięki której każdy czuje się tu wyśmienicie, niezależnie od okazji. Karmimy gości pyszną pizzą, poimy zmyślnymi koktajlami i radujemy dobrą muzyką :) Lokal w sezonie jest zawsze pełny, a nasza ekipa ma pełne ręce roboty.
Jak gotujemy
Mamma to włoska kuchnia, wsparta uniwersalnymi daniami głównymi. Nasza karta jest pełna włoskich przystawek, makaronów, risotto czy ravioli. Rano serwujemy śniadania, w ciągu dnia dodatkowo pizzę - obydwie te sekcje obsługuje osobna ekipa. W naszej kuchni co do zasady nie używamy półproduktów. Nawet trudniejsze, wieloskładnikowe czy czasochłonne pozycje są przygotowywane od zera. W sezonie jesteśmy pełni od rana do nocy i obsługujemy nawet 1000 osób dziennie!
Nasza ekipa
Nad naszymi restauracjami na stanowisku Executive Chef czuwa Rafał Lorenc, pochodzący z Warszawy szef kuchni o bogatym doświadczeniu, ćwierćfinalista programu Top Chef, właściciel koszalińskiej restauracji Projekt Kuchnia, wyróżnionej w przewodniku Poland Top Best Restaurants. Dzięki Rafałowi cały czas rozwijamy nasze menu o nowe pozycje i zwiększamy umiejętności kulinarne zespołu, mając pewność co do jakości wszystkiego, co serwujemy. Każda restauracja w naszej grupie ma także swojego szefa kuchni, który czuwa nad bieżącymi zadaniami operacyjnymi, jakością dań i produktów i dobrą atmosferą w zespole.
Obowiązki
- co tu dużo mówić: przygotowywanie dań zgodnie z recepturami;
- dbanie o czystość i dobrą organizację sekcji.
Poszukujemy osób, które:
- mają doświadczenie na stanowisku kucharza;
- są dyspozycyjne całorocznie (będziemy także poszukiwać dodatkowych osób na sezon letni, można się już zgłaszać, zaznaczając to w wiadomości);
- są gotowe do pracy w wymiarze ~180-220 h miesięcznie (możliwość ustalenia z managerem preferowanej liczby godzin).
Dodatkowo docenimy:
- znajomość / doświadczenie w kuchni włoskiej.
Oferujemy:
- pracę z doświadczonym Executive Chefem kuchni, od którego można się dużo nauczyć;
- przyjazną atmosferę pracy;
- wiele możliwości rozwoju czy zmian kuchni w ramach grupy 3 restauracji;
- różnorodne benefity pracownicze, w tym bezpłatne napoje oraz posiłek pracowniczy oraz zniżki pracownicze w całej grupie restauracji;
- premia od obrotu, udział w napiwkach kelnerskich, dodatek za niepalenie.
Wynagrodzenie
Wypłata składa się z kilku części:
stawka godzinowa: od 26 do 28 zł za godzinę na rękę w zależności od wiedzy i umiejętności.
udział w napiwkach (ok. 400-600 zł na rękę miesięcznie przy 200h);
premia od obrotu (ok. 150-300 zł na rękę miesięcznie przy 200h).
Łącznie nasi kucharze zarabiają 6500 zł na rękę miesięcznie przy 200h pracy. Podane w ogłoszeniu widełki są stawką brutto przy 200h pracy miesięcznie i umowie zlecenie.
Zgłoszenia wraz z CV prosimy wysyłać przez OLX. Skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Lokalizacja
Kołobrzeg,
Zachodniopomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?