Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Dodane 20 maja 2024

Kucharz Fuego [35-39 zł/h na rękę, NA STAŁE lub SEZON, różne stopnie]

Grupa restauracji Mamma, Fuego, Mezalians Dowiedz się więcej

Wynagrodzenie

46 - 53 zł / godz. brutto

Lokalizacja

Kołobrzeg

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie

Miejsce pracy

Kołobrzeg

Opis

Fuego to kumulacja wszystkich doświadczeń restauratorów, zainspirowana kilkuletnim pobytem w Hiszpanii i miłością do języka, kuchni i kultury tego kraju. Poza charakterystycznymi daniami kuchni hiszpańskiej serwujemy także steki, szaszłyki, żebra, czy burgery. Lokalizacja w centrum portu, wyjątkowe menu i design wnętrza, powodują, że to restauracja o wysokim wolumenie gości. 

Jak gotujemy

Fuego po hiszpańsku znaczy ogień, dlatego sercem naszej kuchni jest żywy ogień w Josperze – piecu z Barcelony, opalanym węglem drzewnym pochodzącym z egzotycznych drzew z Ameryki Południowej. Wysoka temperatura w środku i aromaty drzewne sprawiają, że wszystko, co z niego wychodzi, smakuje nieziemsko, od warzyw, przez owoce morza, po steki. W naszej kuchni co do zasady nie używamy półproduktów. Nawet trudniejsze, wieloskładnikowe czy czasochłonne pozycje są przygotowywane od zera. Otwarta kuchnia daje gościom możliwość podejrzenia fascynującej pracy zespołu, co wymaga także pełnego profesjonalizmu naszej ekipy. 

Nasza ekipa

Nad naszymi restauracjami na stanowisku Executive Chef czuwa Rafał Lorenc, pochodzący z Warszawy szef kuchni o bogatym doświadczeniu, ćwierćfinalista programu Top Chef, właściciel koszalińskiej restauracji Projekt Kuchnia, wyróżnionej w przewodniku Poland Top Best Restaurants. Dzięki Rafałowi cały czas rozwijamy nasze menu o nowe pozycje i zwiększamy umiejętności kulinarne zespołu, mając pewność co do jakości wszystkiego, co serwujemy. Każda restauracja w naszej grupie ma także swojego szefa kuchni, który czuwa nad bieżącymi zadaniami operacyjnymi, jakością dań i produktów i dobrą atmosferą w zespole. 

Obowiązki: 

  • co tu dużo mówić: przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; 

  • dbanie o czystość i dobrą organizację sekcji.

Poszukujemy osób, które:

  • mają doświadczenie na stanowisku kucharza;

  • są dyspozycyjne na sezon lub całorocznie (napisz w wiadomości);

  • są gotowe do pracy w wymiarze ~160-240 h miesięcznie (zakres godzinowy ustalamy indywidualnie].

Oferujemy:

  • dowolna forma umowy (zlecenie, o pracę, B2B);

  • różnorodne benefity pracownicze:

    • w tym bezpłatne napoje

    • bezpłatny posiłek pracowniczy

    • zniżki pracownicze w całej grupie restauracji

  • dodatek za niepalenie;

  • premia sezonowa;

  • pracę z doświadczonym Executive Chefem kuchni, od którego można się dużo nauczyć;

  • przyjazną atmosferę pracy;

  • wiele możliwości rozwoju czy zmian kuchni w ramach grupy 3 restauracji;

Wynagrodzenie:

  • stawka godzinowa: od 32 do 36 zł za godzinę na rękę (kucharz, starszy kucharz, chef de partie);

  • +3 zł do każdej godizny w sezonie (lipiec-sierpień);

  • opcjonalny bonus za niepalenie +200 zł.

Podane w ogłoszeniu widełki są stawką brutto przy opcji umowy zlecenie, a stawka w tytule zawiera premię sezonową.

Zgłoszenia wraz z CV prosimy wysyłać przez OLX. Skontaktujemy się z wybranymi osobami. 

Aplikuj
ID: 919687031

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon