
Wynagrodzenie
34 - 36 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Warszawa, Ochota
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Warszawa, Ochota
Opis
Seafood Station Restaurant & Oyster Bar - (w centrum Warszawy) poszukuje doświadczonego KUCHARZA
Wymagania :
doświadczenie minimum 3 lata na podobnym stanowisku,
umiejętność pracy w zespole;
dobra organizacja pracy, zaangażowanie, punktualność
praca z recepturami, bezpośrednie i aktywne wsparcie Szefa Kuchni
znajomość współczesnych trendów obowiązujących w gastronomii;
pasja do tworzenia i przygotowywania potraw;
kreatywność, doświadczenie z uwzględnieniem sezonowości produktów,
doświadczenie w zakresie dań: ryby / owoce morza / przystawki z ryb & owoców morza
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o kontrakt B2B lub umowę
- pracę w doświadczonym profesjonalnym zespole
- pracę na bardzo dobrym produkcie, w dobrze wyposażonej kuchni,
- możliwość rozwoju zawodowego i awansu,
- pozytywną i otwartą współpracę z przełożonymi
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV.
Restauracja mieści się w samym centrum Warszawy, Aleje Jerozolimskie 93 (świetny dojazd) i jest świetnie wyposażona w najlepsze sprzęty gastronomiczne, produkt premium, warunki pracy są na najwyższym poziomie. Karta Multisport, zniżki, super atmosfera !
Szukamy osób poważnych i zainteresowanych długoterminową współpracą.
Jeżeli jesteś zainteresowany wyślij do nas swoje CV już dziś!
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?