Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Dodane 24 lipca 2025

Koordynator Dział konferencji i bankietów

Stay inn by Frost, Hotel Warszawa Dowiedz się więcej

Lokalizacja

Warszawa, Włochy

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę, Umowa zlecenie

Lokalizacja

Warszawa, Włochy

Opis

O nas

Hotel Stay inn by Frost to najnowszy livestylowy Hotel na mapie  Warszawy.

Czterogwiazdkowy obiekt, zlokalizowany jest tuż przy ulicach  Aleja Krakowska i Hynka  oferuje 89 pokoi o zróżnicowanym standardzie – od komfortowych pokoi typu Classic po Apartament.   Hotel Stay Inn to również przestrzeń konferencyjna, koncept kulinarny MONO KITCHEN oraz strefa wellness ze SPA, basenem, sauna fińska i siłownia.

Tworzymy Hotel  w którym sami chcielibyśmy przebywać i pracować  , budujemy  zespół pracowników którzy tak jak my wierzą w kreowanie  idealnego pobytu w myśl zrównoważonego podróżowania i relaksu.

Jeśli podzielasz nasza filozofię i jest to Tobie bliskie  DOLACZ do NAS!

Skupimy się na twoich talentach i pasji – nie tylko na twoim CV, szukamy osób o pozytywnym nastawieniu i sposobie myślenia, będziemy wspólnie się rozwijać czerpiąc z siebie nawzajem.

Zakres obowiązków:

  • Dbanie o odpowiednią prezentację i atmosferę, monitorowanie potrzeb gości i reagowanie na ich sygnały. 

  • Przygotowanie sali:

    Ustawianie stołów, dekorowanie sali, zapewnienie odpowiedniej temperatury i oświetlenia, utrzymanie porządku przed, w trakcie i po imprezie. 

  • Serwowanie potraw i napojów:

    Profesjonalne podawanie przerw kawowych, dbanie o odpowiednią prezentację, uzupełnianie napojów, usuwanie pustych naczyń. 

  • Dbanie o estetykę sali:

    Utrzymywanie czystości i porządku, dbanie o odpowiednie ustawienie stołów, ustawianie kwiatów, itp. 

  • Współpraca z zespołem:

    Współpraca z kucharzami, barmanami i innymi członkami zespołu obsługi w celu zapewnienia sprawnie i płynnie zorganizowanej imprezy. 

  • Utrzymanie standardów obsługi:

    Zapewnienie wysokiej jakości obsługi, przestrzeganie zasad savoir-vivre, zachowanie uprzejmości i profesjonalizmu. 

  • Dbałość o sprzęt:

    Nadzór nad powierzonym sprzętem gastronomicznym, zgłaszanie uszkodzeń i niedociągnięć. 

  • Inne zadania:

    Pomoc przy dekoracji sali, pomoc przy planowaniu imprezy, udzielanie informacji o menu. 

Aplikuj
ID: 1005283816

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon