Kierownika Restauracji
Wynagrodzenie
6 000 - 8 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Spała
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Spała
Opis
Budowanie zespołu
Zarządzanie pracą personelu – w tym ustalanie grafików, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu oraz rekrutacja nowych pracowników i ich szkolenie.
Kontrolowanie stanu magazynu.
Dbanie o to, by lokal spełniał przepisy BHP czy sanepidu.
Opracowywanie strategii – w tym nadzór nad działaniami marketingowymi, które poprawiają wizerunek lokalu.
Dbanie o atmosferę restauracji i jej wystrój.
Kontrola jakości wykonywanych potraw – ważna jest tu współpraca z szefem kuchni.
Szkolenie pracowników
Wdrażanie nowych pomysłów, spójnych z profilem restauracji
Wykonywanie planów sprzedażowych
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?