Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Dodane 07 sierpnia 2025

Kierownik zmiany gastronomii - Four Points by Sheraton Wrocław

PHH HOTELE SP. Z O.O. HOTEL IKAR W POZNANIU Dowiedz się więcej

Lokalizacja

Wrocław, Krzyki

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę

Lokalizacja

Wrocław, Krzyki

Opis

Hotel Four Points by Sheraton Wrocław

Tam, gdzie ponadczasowa klasyka przeplata się z nowoczesnymi detalami. Gdzie interesy służbowe spotykają się z przyjemnościami. Gdzie nawet najbardziej światowi podróżnicy mogą doświadczyć tego, co lokalne. W naszym zespole stajesz się częścią zintegrowanej społeczności Four Points by Sheraton, w której wszyscy są mile widziani, wspierają się nawzajem, a każdy detal ma znaczenie. W nieskomplikowany sposób dostarczamy dokładnie to, czego potrzebują goście. Jeśli pragniesz zapewniać gościom spokój i komfort w przyjaznym, autentycznym i przystępnym środowisku, dołącz do naszego zespołu. Stając się częścią zespołu Four Points, dołączasz do portfolio marek Marriott International. Bądź tam, gdzie możesz pracować najlepiej, jak potrafisz, rozpocznij realizację zamierzeń, poczuj przynależność do niesamowitej globalnej społeczności i stań się najlepszą wersją siebie.

Kierownik zmiany gastronomii

Miejsce pracy: Hotel Four Points by Sheraton Wrocław

Opis stanowiska:

  • zarządzanie zmianą w restauracji Four&More, czuwanie nad przebiegiem działań

  • zarządzanie zasobami, zapasami i kosztami, przyczyniając się do osiągania celów biznesowych

  • koordynacja pracy współpracowników na zmianie

  • zachowywanie standardów sieci Marriott oraz egzekwowanie ich od pozostałych pracowników

  • Dbać o wysoką jakość potraw i napojów, współpracując ściśle z zespołem kuchni

  • dbanie o jak najwyższy komfort naszych gości

  • zapewnienie wysokiej jakości obsługi i rozwiązywanie problemów

  • współpraca z pozostałymi działami w hotelu

  • bieżąca pomoc kierownikom w dziale gastronomii w hotelu

  • zapewnienie czystości i porządku w restauracji oraz barze.

  • przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i alkoholu

  • Przygotowywanie kasowych raportów dziennych oraz dobowych.

  • Kompleksowa obsługa zamówień i dostaw.

Wymagania:

  • minimum roczne doświadczenie w gastronomii (mile widziane doświadczenie w prowadzeniu zmiany)

  • znajomość języka angielskiego w stopniu bardzo dobrym pozwalającym na swobodną komunikację z gośćmi hotelowymi

  • nienaganna prezencja i wysoki poziom kultury osobistej

  • zaangażowanie w powierzone obowiązki, sumienność, skrupulatność

  • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne.

  • Dyspozycyjność do pracy w pełnym wymiarze czasu pracy.

  • umiejętności sprzedażowe

Oferujemy:

  • Ciekawą pracę, pełną wyzwań w stabilnej i rozwijającej się organizacji

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę

  • Atrakcyjne wynagrodzenie

  • Wsparcie merytoryczne

  • Dostęp do szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych

  • Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS

  • Dodatkowe benefity pozapłacowe: ubezpieczenie na życie, opieka medyczna oraz zniżki na pobyty w pozostałych obiektach Grupy PHH

  • Preferencyjne stawki pracownicze na pobyty w hotelach sieci Marriott International na całym świecie

Aplikuj
ID: 994975223

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon