
Kierownik regionalny - sieć lokali Kuchnia Marche/ Lepione
Lokalizacja
Warszawa, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
Lokalizacja
Złota
Warszawa, Śródmieście
Opis
Jako Regionalny Kierownik Gastronomii będziesz odpowiedzialny za efektywny nadzór i rozwój lokali kuchni bemarowej w danym regionie.
Region: Polska centralna
Zakres obowiązków
Koordynowanie i monitorowanie codziennej działalności wszystkich lokali w regionie – egzekwowanie utrzymania standardów marki w każdym z obszarów funkcjonowania restauracji,
Wsparcie kierowników lokali w rozwiązywaniu problemów operacyjnych,
Zapewnienie, że wszystkie lokale mają odpowiedni sprzęt gastronomiczny i wyposażenie – monitorowanie kart audytów, planowanie zakupu i wymiany.
Koordynowanie otwarcia nowych lokali własnych sieci i odpowiedzialność za proces,
Reprezentowanie pracodawcy w kontaktach z wynajmującymi powierzchnie gastronomiczne, firmami zewnętrznymi i dostawcami,
Analiza wyników sprzedażowych, kosztowych i operacyjnych – w tym utrzymanie odpowiedniego food-costu, oraz przygotowywanie raportów dla zarządu
Nadzorowanie działań administracyjnych: raporty sprzedaży, controllingu pracowniczego, analiza kosztów.
Współpraca z działem finansowym / księgowością, kontrola poprawności dokumentacji.
Udział w rekrutacji, planowaniu szkolenia i motywowaniem kierowników poszczególnych lokali oraz zespołów pracowników,
Współpraca z działem technicznym / serwisem w przypadku awarii sprzętu, koordynowanie przeglądów i napraw.
Wymagania
Minimum 10 lat doświadczenia w gastronomii, z czego 3 lata na stanowisku kierownika regionu w gastronomii, preferowane w kilku lokalach lub sieci.
Dojrzałość managerska - budowania zgranego zespołu poprzez zaufanie i współpracę – zamiast zarządzania „z palcem wskazującym”.
Prawo jazdy kat. B, gotowość do częstych wyjazdów służbowych (wizyty w lokalach, otwieranie nowych punktów).
Znajomość procesów gastronomicznych, procedur HACCP, norm sanitarnych.
Znajomość techniki gastronomicznej, sprzętu kuchennego oraz zasad utrzymania lokali (awarie, konserwacje).
Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepid).
Odporność na stres, samodzielność i wysokie zaangażowanie
Oferujemy:
Od prawie 30 lat z miłością gotujemy dania kuchni polskiej i azjatyckiej – dołącz do zespołu, który pielęgnuje smak tradycji i daje stabilne miejsce do pracy,
Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej, zarządzającej różnymi markami restauracji,
Współpracę w ramach umowy o pracę lub kontraktu B2B,
Konkurencyjne wynagrodzenie adekwatne do Twojego doświadczenia i zaangażowania,
Zniżkę w wysokości 50% w całej sieci restauracji,
Szerokie możliwości rozwoju. Każdego roku otwieramy nowe restauracje i nowe stanowiska w całej Polsce!
Prosimy o przesłanie CV za pośrednictwem portalu OLX.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?