

Kierownik produkcji kuchni szpitalnej - Białystok, ul. Waszyngtona
Lokalizacja
Białystok, Antoniuk
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Białystok, Antoniuk
Opis
Szukasz legalnego zatrudnienia i terminowej wypłaty?
Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska - najsilniej rozwijająca się firmą w zakresie usług dla placówek medycznych w Polsce.
Jesteśmy Liderem usług wsparcia z 26-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność i różnorodność, rozwój i dobre relacje w zespole
Obecnie poszukujemy osób chętnych do pracy w Białymstoku na stanowisku: Kierownik Produkcji.
Godziny pracy: 05:00-13:00/11:00-19:00
Miejsce pracy: Białystok - ul. Waszyngtona 17
Czego możesz oczekiwać od nas:
Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.
Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.
Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.
Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.
Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich umiejętności.
Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.
Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.
Lubisz odpoczywać? Zaplanuj w ciągu roku urlop w terminie, który Ci pasuje !
Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!
Czego oczekujemy od Ciebie:
Nastawienia na długą, a najlepiej stałą współpracę
Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Dokładność i samodzielność, ponieważ działamy w sektorze medycznym i gastronomicznym.
Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
A najlepsze w tym jest to, że jesteśmy naprawdę przyjazną i relacyjną firmą :)
Jakie będą Twoje obowiązki:
- Organizowanie pracy na terenie kuchni i stołówki.
- Opracowywanie harmonogramów pracy i przydziału czynności dla wszystkich podległych pracowników.
- Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywnościowych z magazynu głównego i magazynu dobowego.
- Przestrzeganie zasad dietetyki w zakresie przyrządzania posiłków.
- Ocena i degustacja gotowych potraw, kontrola gramatury potraw.
- Nadzór nad właściwą technologią sporządzania poszczególnych diet również specjalnych.
- Dbanie o estetykę potraw, smaki wagę porcji.
- Nadzorowanie pobierania prób pokarmowych do badania zgodnie z wymogami SANEPIDU
- Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji.
- Nadzór nad utrzymaniem przez podległych pracowników w należytym porządku i stanie higieniczno-sanitarnym kuchni, stołówki i pomieszczeń przyległych jak również naczyń i urządzeń kuchennych.
-. Zgłaszanie do Kierownika Kuchni awarii oraz konieczności wykonywania niezbędnych remontów.
- Zaopatrywanie kuchni w środki czystości, pracowników w ubrania robocze i ochronne.
- Zgłaszanie wniosków do Kierownika Kuchni, dotyczących jakości dostarczanych produktów, sposobu ich transportu i przechowywania.
- Bezpośredni nadzór nad personelem kuchni.
Brzmi spoko? Nie czekaj! Dzwoń pod numer 69*****79 Rozmówcą będzie Kierownik, który zarządza realizacją usługi pod wskazaną lokalizacją. Nie wahaj się pytać o wszystko, co Cię interesuje.
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.