Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Rekeep Polska S.A.
Dodane 27 października 2025

Kierownik produkcji kuchni szpitalnej - Białystok, ul. Waszyngtona

REKEEP POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA Dowiedz się więcej

Lokalizacja

Białystok, Antoniuk

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę

Lokalizacja

Białystok, Antoniuk

Opis

Szukasz legalnego zatrudnienia i terminowej wypłaty?

Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska - najsilniej rozwijająca się firmą w zakresie usług dla placówek medycznych w Polsce.

Jesteśmy Liderem usług wsparcia z 26-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność i różnorodność, rozwój i dobre relacje w zespole

Obecnie poszukujemy osób chętnych do pracy w Białymstoku na stanowisku: Kierownik Produkcji.

Godziny pracy: 05:00-13:00/11:00-19:00

Miejsce pracy: Białystok - ul. Waszyngtona 17

Czego możesz oczekiwać od nas:

  • Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.

  • Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.

  • Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.

  • Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.

  • Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich umiejętności.

  • Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.

  • Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.

  • Lubisz odpoczywać? Zaplanuj w ciągu roku urlop w terminie, który Ci pasuje !

  • Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!

Czego oczekujemy od Ciebie:

  • Nastawienia na długą, a najlepiej stałą współpracę

  • Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.

  • Dokładność i samodzielność, ponieważ działamy w sektorze medycznym i gastronomicznym.

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku

A najlepsze w tym jest to, że jesteśmy naprawdę przyjazną i relacyjną firmą :)

Jakie będą Twoje obowiązki:

- Organizowanie pracy na terenie kuchni i stołówki. 

- Opracowywanie harmonogramów pracy i przydziału czynności dla wszystkich podległych pracowników.

- Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywnościowych z magazynu głównego i magazynu dobowego. 

- Przestrzeganie zasad dietetyki w zakresie przyrządzania posiłków.

- Ocena i degustacja gotowych potraw, kontrola gramatury potraw. 

- Nadzór nad właściwą technologią sporządzania poszczególnych diet również specjalnych. 

- Dbanie o estetykę potraw, smaki wagę porcji. 

- Nadzorowanie pobierania prób pokarmowych do badania zgodnie z wymogami SANEPIDU

- Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji. 

- Nadzór nad utrzymaniem przez podległych pracowników w należytym porządku i stanie higieniczno-sanitarnym kuchni, stołówki i pomieszczeń przyległych jak również naczyń i urządzeń kuchennych. 

-. Zgłaszanie do Kierownika Kuchni awarii oraz konieczności wykonywania niezbędnych remontów. 

- Zaopatrywanie kuchni w środki czystości, pracowników w ubrania robocze i ochronne.

- Zgłaszanie wniosków do Kierownika Kuchni, dotyczących jakości dostarczanych produktów, sposobu ich transportu i przechowywania. 

- Bezpośredni nadzór nad personelem kuchni.

Brzmi spoko? Nie czekaj! Dzwoń pod numer 69*****79 Rozmówcą będzie Kierownik, który zarządza realizacją usługi pod wskazaną lokalizacją. Nie wahaj się pytać o wszystko, co Cię interesuje.

Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy

Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.

Aplikuj terazopens in a new tab
ID: 1031892831
Darmowa aplikacja na Twój telefon