Kierownik/koordynator działu mięsnego
Lokalizacja
Kazimierz Biskupi
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Obowiązki
planowanie, organizacja i bieżący nadzór nad pracą stoisk mięsnych w sieci marketów
koordynowanie i rozwój zespołu sprzedażowego: rekrutacja, szkolenia i bieżące wsparcie
delegowanie zadań i motywowanie pracowników
organizacja szkoleń i pomoc kierownikom/pracownikom stoisk mięsnych
zapewnienie właściwej organizacji stoisk w poszczególnych lokalizacjach
dbanie o właściwe stosowanie standardów Sieci
inspirowanie zespołu do doskonalenia ekspozycji towaru i profesjonalnej obsługi Klienta
realizacja planów i celów sprzedażowych
Wymagania
doświadczenie w zarządzaniu zespołem sprzedażowym
odpowiedzialność i efektywność w realizowaniu wyznaczonych celów
umiejętności interpersonalne
samodzielność
komunikatywność
Oferujemy
umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin
odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę
możliwość przystąpienia do ubezpieczeń grupowych na preferencyjnych warunkach,
stabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?