Kierownik kantyny pracowniczej do 8.000brutto+premie
Wynagrodzenie
6 500 - 8 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Nysa
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Nysa
Opis
Miejsce pracy: ok. 6km od Nysy
Tryb pracy: Pełny etat, pon.–pt., zmiany między 6:00–20:00 (8h dziennie zazwyczaj zmiany poranne)
Szukamy doświadczonego Kierownika, który zadba o sprawne funkcjonowanie stołówki pracowniczej i zespół
Twoje główne zadania:
Kompleksowe zarządzanie stołówką i jej codziennym funkcjonowaniem
Realizacja założeń budżetowych, nadzór nad kosztami
Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe
Prowadzenie niezbędnej dokumentacji
Kogo szukamy?
Masz minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu gastronomią
Znasz zagadnienia kosztowe i potrafisz rozliczać, raportować, planować
Sprawnie obsługujesz MS Office (w szczególności Excel)
Posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Dodatkowym atutem będzie:
Wykształcenie gastronomiczne
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie
Możliwość rozwoju zawodowego i udział w szkoleniach wewnętrznych
System premiowy oparty na wynikach
Bezpłatne posiłki pracownicze
Bogaty pakiet benefitów: opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do karty sportowej
Dołącz do zespołu, który karmi z pasją i organizuje pracę tak, by każdy dzień był smaczny i dobrze zaplanowany! Prześlij CV-skontaktujemy się telefonicznie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?