Kierownik gastronomii / Zastępca kierownika gastronomii
Lokalizacja
Gniezno
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Lokalizacja
Gniezno
Opis
Hotel Pietrak w Gnieźnie poszukuje osób na stanowiska KIEROWNIK GASTRONOMII oraz ZASTĘPCA KIEROWNIKA GASTRONOMII.
Poszukujemy dynamicznej i ambitnej osoby, która dołączy do naszego zespołu. Jeśli masz doświadczenie w branży gastronomicznej, umiejętności komunikacyjne i zarządzania oraz dobrą organizację pracy, ta oferta jest dla Ciebie!
Zakres obowiązków:
Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji
Nadzór nad jakością serwowanych potraw i obsługą klienta
Planowanie i organizacja pracy zespołu
Kontrola kosztów oraz budżetu
Współpraca z dostawcami
Dbanie o standardy higieny i bezpieczeństwa
Jeśli jesteś zainteresowany/a, prześlij swoje CV. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?