Lokalizacja
Radawa
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
Lokalizacja
Radawa
Opis
Lubisz kontakt z ludźmi? Jesteś osobą asertywną i uśmiechniętą? Chcesz się rozwijać i szukasz nowych wyzwań? Aplikuj na stanowisko
KIEROWNIK GASTRONOMII
Miejsce pracy: Hotel Bacówka Radawa & SPA
Opis stanowiska:
organizacja pracy zespołu kelnerów
tworzenie grafików pracy, raportów rozliczeniowych
koordynacja przebiegu imprez okolicznościowych ( szkoleń, eventów, imprez okolicznościowych…)
dbałość o utrzymywanie wysokiego poziomu świadczonych usług
szkolenie i wdrażanie nowych pracowników
aktywne zaangażowanie w procesy sprzedaży
obsługa Gości a la carte w hotelowej restauracji Ferula
ścisła współpraca z Szefem Kuchni
koordynacja i współudział w obsłudze posiłków bufetowych
obsługa Gości, udzielanie informacji
czynna współpraca z dyrekcją z innymi działami hotelu
Wymagania:
doświadczenie w pracy w gastronomii
bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w działaniu
umiejętność delegowania zadań
dyspozycyjność i komunikatywność
wysoka kultura osobista
umiejętność pracy w zespole
znajomość pakietu MS Office
gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy i święta
Oferujemy:
pracę w prestiżowym 4* hotelu
stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
prowizję od sprzedaży
możliwość rozwoju zawodowego
pracę w młodym dynamicznym zespole
szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?