Kierownik Gastronomi
Wynagrodzenie
6 100 - 6 400 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Rzeszów
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Zakres obowiązków
Zarządzanie zespołem pracowników restauracji hotelowej,
Szkolenie, motywowanie oraz bieżąca ocena pracy podwładnych,
Prowadzenie i analizowanie inwentaryzacji,
Organizowanie oraz sprawowanie kontroli nad imprezami okolicznościowymi, konferencjami, eventami,
Organizacja pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem gastronomii Hotelu,
Obsługa Gości zgodnie ze standardami przyjętymi w Hotelu,
Dbanie o promocję miejsca i oferty Hotelu,
Dbanie o wizualną promocję produktów i miejsca, stała obecność w Social Media,
Efektywna współpraca z innymi działami hotelu, kontrahentami, dostawcami i wszystkimi partnerami biznesowymi,
Bieżąca kontrola jakości usług,
Raportowanie do Zarządu.
Nasze wymagania
Posiadasz minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku,
Posiadasz doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
Posiadasz doświadczenie w pracy pod presją czasu,
Masz pozytywne nastawienie do klienta,
Cechuje Cię kreatywność i nieszablonowe myślenie,
Rozumiesz aktualne trendy w branży gastronomicznej i wiesz jak generować napływ nowych gości,
Umiesz pozyskać i utrzymać utalentowany zespół pracowników,
Posiadasz doskonałe umiejętności w zakresie komunikacji.
To oferujemy
Interesującą pracę, pełną wyzwań,
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Dodatkowe premie.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?