Kierowniczka/Kierownik Produkcji (branża spożywcza)
Wynagrodzenie
7 000 - 8 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Nasielsk
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
Miejsce pracy
Nasielsk
Opis
Zatrudnimy osobę z pozytywnym nastawieniem, świetnym kontaktem z zespołem, dla której gotowanie i pieczenie to nie tylko praca, ale prawdziwa pasja.
Czy opisujesz siebie takimi słowami:
Mam minimum 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu produkcją żywności.
Umiejętności organizacyjne i komunikacyjne, umożliwiające efektywną współpracę z zespołem.
Kreatywnie podchodzę do zadań i jestem nastawiona/y na szukanie rozwiązań.
Znam przepisy dotyczące bezpieczeństwa i higieny żywności, HACCP.
Mile widziana znajomość IFS lub BRC.
Posługuję się narzędziami Microsoft Office i mam doświadczenie w pracy na systemach ERP oraz oprogramowaniach do zarządzania zapasami.
Jestem gotowa/y do pracy w systemie zmianowym.
Czy w codziennej, wymarzonej pracy chcesz:
Monitorować i zarządzać procesami produkcyjnymi za pomocą systemów zarządzania jakością.
Budować, planować i koordynować pracę zespołu produkcji.
Zarządzać zasobami surowców i materiałów niezbędnych do produkcji.
Zapewniać zgodności z recepturami i procedurami jakościowymi.
Opracowywać i realizować plany produkcyjne oraz raportować wyniki.
Być odpowiedzialna/y za bezpieczeństwo produkowanego jedzenia. Utrzymywać standardy higieny i bezpieczeństwa pracy.
Monitorować i optymalizować procesy produkcyjne w celu utrzymania poziomów kosztów i zapewnienia najwyższej jakości produktów.
Współpracować z działem jakości, logistycznym i sprzedaży w celu zapewnienia płynności produkcji.
Wdrażać nowe receptury i innowacje w produkcji.
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?