- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Cukiernik, piekarz
- Cukiernik, piekarz - Łódzkie
- Cukiernik, piekarz - Łódź
- Cukiernik, piekarz - Śródmieście
Cukiernik Bułkę przez Bibułkę Fuzja Łódź
Lokalizacja
Łódź, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Cześć!
Już niebawem otworzymy w Łodzi naszą szóstą Bułkę przez Bibułkę. To dla nas bardzo emocjonujący krok, gdyż to nasz pierwszy raz, kiedy otwieramy lokal poza Warszawą. Zatem szukamy Cukiernika , któremu będziemy mogli zaufać w 100%. Osoby, która będzie tworzyła swoję wyroby od podstaw, z najwyższej jakości składników, kogoś z wielką pasją i talentem oraz śledzącą aktualne trendy na rynku. Będzie to samodzielne stanowisko dzięki któremu będziesz miał duży wpływ na tworzenie swoich produktów , stawiamy na kreatywność i rozwój. Jeśli masz odpowiednie doświadczenie i lubisz pracę w gastronomii – to właśnie miejsce dla Ciebie.
Twój zakres obowiązków
Przygotowywanie deserów zgodnie z obowiązującymi standardami
Doświadczenia na podobnym stanowski
Samodzielność w przygotowania stanowiska pracy
Przygotowywania receptur produktów
Przygotowywanie zamówień, oraz gospodarowanie zasobami
Przestrzeganie zasad haccp i bhp
Nasze wymagania
Praca na pełen etat, 2 weekendy pracujące, 2 wolne
Kreatywność i chęć pracy nad dużym projektem
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Umiejętność egzekwowania czystości, przestrzegania receptur, zasad FIFO, HACCP, GMP, GHP
To oferujemy
B2B lub UoP
Nieprzekraczalny etat, czyli w zależności od miesiąca 160-176 godzin pracy w miesiącu – Stawiamy na uczciwą pracę i Work Life Balance
Możliwość rozwoju, szkolenia, integracje oraz praca w koleżeńskiej atmosferze
Pensję płacimy uczciwie, terminowo, przelewem na konto - nigdy nic pod stołem
Benefity
dofinansowanie szkoleń i kursów
elastyczny czas pracy
zniżki na firmowe produkty i usługi
spotkania integracyjne
kawa / herbata
O nas
Od 10 lat prowadzimy restauracje Bułkę przez Bibułkę. W naszych pięciu lokalach obsłużyliśmy do tej pory dziesiątki tysięcy gości, miesięcznie serwujemy tysiące śniadań i hektolitry Prosecco! Wciąż się rozwijamy, a goście stoją w kolejkach po nasze śniadania, dlatego chcemy karmić nie tylko więcej, ale przede wszystkim lepiej. W związku z tym szukamy nowej osoby do naszego teamu!
Szukamy osoby kreatywnej która będzie zarządzać kuchnią Bułkę przez Bibułkę. Osoby, którą cechuje dobre nastawienie do pracy oraz sumienność.
Pozdrowienia
Lokalizacja
Łódź, Śródmieście
Łódzkie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?